Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έναρξη προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε Δήμους για 32.433 θέσεις πλήρους απασχόλησης

Στη δημιουργία 32.433 θέσεων πλήρους απασχόλησης, μέσω της πρόσληψηςπροσωπικού για χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών στους δήμους της χώρας, αφορά ηπρώτη Δημόσια Πρόσκληση (εκδόθηκε στις 2-4-2015) για τα προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα.Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στομητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, ξεκινά από τις 10 π.μ. τηΜεγάλη Δευτέρα 6-4-2015 και λήγει στις 12 μ.μ. τη Δευτέρα 27-4-2015. Η υποβολήτων αιτήσεων γίνεται με απλό τρόπο, αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου, στονιστ...

Αναρτήθηκε στις 06 Απρίλιος 2015 Περισσότερα »
Ρύθμιση βοσκήσιμων εκτάσεων του Δήμου Ζίτσας

Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 174/2013 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου περί ρυθμίσεως των βοσκήσιμων εκτάσεων του Δήμου Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 03 Απρίλιος 2015 Περισσότερα »
Πρόσκληση Ενδιαφέροντος από Τράπεζες για τη σύναψη σύμβασης με το πιστωτικό ίδρυμα που θα προσφέρει την πιο συμφέρουσα για τον Δήμο προσφορά για την τήρηση των χρηματικών αποθεμάτων του Δήμου Ζίτσας

Ο Δήμος Ζίτσας καλεί τις ενδιαφερόμενες Τράπεζες που επιθυμούν να συνάψουν σύμβαση με το Δήμο Ζίτσας για την τήρηση των χρηματικών αποθεμάτων του Δήμου,  να εκδηλώσουν ενδιαφέρον προσφέροντας την πιο συμφέρουσα για το Δήμο προσφορά. Ο Δήμος Ζίτσας (Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης) προκειμένου να επιλέξει Τραπεζικό Οργανισμό για την παροχή τραπεζικών εργασιών (όπως αυτές αναλύονται παρακάτω) και για την διαχείριση των διαθεσίμων του, καλεί Τράπεζες που πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις, να υποβάλουν προσφορές, σύμφωνα με τους όρους της παρο...

Αναρτήθηκε στις 31 Μάρτιος 2015 Περισσότερα »
Προμήθεια Ελαστικών

Ο Δήμαρχος Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι το Γραφείο Προμηθειών του Δ.Ζίτσας προτίθεται να προβεί στην  προμήθεια   ελαστικών για το ΜΕ68327 του Δήμου ,με απευθείας ανάθεση,συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 2.996,28€(συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

Αναρτήθηκε στις 30 Μάρτιος 2015 Περισσότερα »
Σεμινάριο εκπαίδευσης καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης και πρόληψης ιατρικών παθήσεων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27/03/2015 το σεμινάριο εκπαίδευσης καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης και πρόληψης ιατρικών παθήσεων. Το σεμινάριο διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία και το παρακολούθησαν υπάλληλοι του Δήμου Ζίτσας και πολλοί Δημότες. Ο Δήμος Ζίτσας ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας κ. Στέφανο Φούσα, για την πολύτιμη βοήθεια του στην διοργάνωση της εκδήλωσης καθώς και τους έγκριτους και διακεκριμένους επιστήμονες: Ελευθέριο Γείτονα, Χρυσάνθη Χασά...

Αναρτήθηκε στις 28 Μάρτιος 2015 Περισσότερα »
Δημοσίευση στοιχείων εκτέλεσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Ζίτσας οικονομικού έτους 2015 από 1/1/2015 έως 28/02/2015 (Ν 4305/2014 άρθρο 15)

Ο Δήμος Ζίτσας έχει την υποχρέωση σύμφωνα με την παρ 1 άρθρο 10 Α του Ν. 3861/2010 όπως προστέθηκε με το άρθρο 15 του Ν. 4305/2014 να δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του Δήμου και στην Διαύγεια στοιχεία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού.

Αναρτήθηκε στις 27 Μάρτιος 2015 Περισσότερα »
Φιλανθρωπικό πασχαλινό παζάρι συλλόγου Γυναικών Ελεούσας Δήμου Ζίτσας

Ο Σύλλογος Γυναικών Ελεούσας Δήμου Ζίτσας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ανεγέρσεως και αποπεράτωσης του Ι.Ν. Αγίας Σοφίας Ανατολής Ιωαννίνων διοργανώνουν φιλανθρωπικό πασχαλινό παζάρι στο ισόγειο του κτηρίου της Περιφέρειας Ηπείρου στις 30&31 Μαρτίου 2015 και ώρα 12:00-14:30.

Αναρτήθηκε στις 26 Μάρτιος 2015 Περισσότερα »
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Ανάθεση Παροχής της Υπηρεσίας: «Τεχνική Υποστήριξη Δήμου Ζίτσας» για την πράξη με τίτλο: «Εκσυγχρονισμός και Αναβάθμιση του Εξοπλισμού Παιδικών Χαρών του Δήμου Ζίτσας»

Ο Δήμος Ζίτσας ανακοινώνει ότι, προτίθεται να προχωρήσει στην ανάθεση της υπηρεσίας τεχνικής υποστήριξης για την υποβολή πρότασης έργου με τίτλο: «Εκσυγχρονισμός και Αναβάθμιση του Εξοπλισμού Παιδικών Χαρών του Δήμου Ζίτσας» στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015», προϋπολογισμού 7.500,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 23%

Αναρτήθηκε στις 24 Μάρτιος 2015 Περισσότερα »
Εορτασμός Εθνικής Επετείου 25 Μαρτίου 1821

Ο Δήμος Ζίτσας θα πραγματοποιήσει εκδηλώσεις τόσο στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων όσο και στην έδρα του Δήμου στην Ελεούσα. Στις τοπικές Κοινότητες Βροσίνας και Ζίτσας θα πραγματοποιηθούν και σχολικές παρελάσεις από τους μαθητές των Δημοτικών, Γυμνασίων και  Λυκείου. Για κατάθεση στεφάνων μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον Αντιδήμαρχο του Τομέα Πολιτισμού-Αθλητισμού κ. Στέφανο Μιχάλη. τηλ. 2653360005 e-mail:stefmichalis@zitsa.gov.gr

Αναρτήθηκε στις 17 Μάρτιος 2015 Περισσότερα »
Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικής Κοινότητας Ελεούσας

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ελεούσας, προσκαλεί τα μέλη του συμβουλίου σε έκτακτη συνεδρίαση, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα στις 16 Μαρτίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων πάνω στα εξής θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Αναρτήθηκε στις 13 Μάρτιος 2015 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

14,98° Υγρασία: 58% Άνεμος: 3,09 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα