Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Πρόσκληση συνεδρίασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής 17-02-15

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής προσκαλεί τα μέλη της σε  έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα στις 17-02-2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ, για συζήτηση και λήψη απόφασης  πάνω  στο  εξής θέμα της ημερήσιας διάταξης:  Ανάκληση και χορήγηση νέας προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, « ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΏΝ ΠΟΤΩΝ( ΚΑΦΕΝΕΙΟ) – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ (ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ)», στην κα. Καφέτση Παναγιώτα  του  Γεωργίου στην Τ.Κ Βρυσούλας τ...

Αναρτήθηκε στις 16 Φεβρουάριος 2015 Περισσότερα »
«ΓΗΡΑΣΚΩ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ»

Η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής ‘Έρευνας και Παρέμβασης -  Ε.Ψ.Ε.Π. σας προσκαλεί στην εναρκτήρια εκδήλωση παρουσίασης του έργου: «ΓΗΡΑΣΚΩ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ» Πρόταση για Δημιουργικά Γηρατειά στο Νομό Ιωαννίνων της Περιφέρειας Ηπείρου που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της έναρξης υλοποίησης του έργου την Τρίτη, 17.02.2015, ώρα 12:00 π.μ. στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ζίτσας (Παλαιό Δημαρχείο Δήμου Ζίτσας, Λασκαρίνας 3α), στην Ελεούσα Ιωαννίνων.

Αναρτήθηκε στις 16 Φεβρουάριος 2015 Περισσότερα »
Διακοπή ρεύματος Κυριακή 15-02-2015

Η ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ ανακοίνωσε ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες, θα γίνει διακοπή ρεύματος την Κυριακή 15-02-2015 από ώρα 08:00 πμ έως 10:00 πμ στις παρακάτω περιοχές: Αγ. Ιωάννης, τμήμα Ν. Ζωής, περιοχή πέριξ επιχείρησης Μεταλλοβιομηχανίας Πέτσιου, LIDL, Τατσιράμου και εργοταξίου Καματάκη, περιοχή Παιδόπολης, περιοχή αντλιοστασίου ΠΑΚΣΕ, πέριξ γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ, τμήμα Ελεούσας και προς γήπεδο Ελεούσας, Βιολογικός Καθαρισμός ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ, Αερολιμένας Ιωαννίνων, επιχειρήσεις Μωησιάδη-Αγγελίδη, ψυγεία Καψάλη, Ματσιός Νικ., ...

Αναρτήθηκε στις 13 Φεβρουάριος 2015 Περισσότερα »
Εκμίσθωση καλλιεργήσιμης έκτασης 29.663 τ.μ. στον κάμπο της Τ.Κ. Ζίτσας

Εκτίθεται σε φανερή πλειοδοτική και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση καλλιεργήσιμης έκτασης 29.663 τ.μ., (αρ. τεμ. 218 Αναδασμού έτους 1984 Ζίτσας), που βρίσκεται στον κάμπο της Τ.Κ. Ζίτσας και συγκεκριμένα στη θέση «Πέσιμο», με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς [165,00 €] εκατόν εξήντα πέντε ευρώ ετησίως και για χρονικό διάστημα πέντε [5] ετών. Στη δημοπρασία γίνονται δεκτοί δημότες κάτοικοι του Δήμου Ζίτσας. Αν η δημοπρασία δεν φέρει αποτέλεσμα επαναλαμβάνεται και μπορεί να συμμετέχει σ’ αυτήν οποιοσδήποτε. Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στο Δημ...

Αναρτήθηκε στις 12 Φεβρουάριος 2015 Περισσότερα »
Παράταση υποβολής δηλώσεων –αιτήσεων για την Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Ζίτσας

Για να συγκροτηθεί η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Ζίτσας, (άρθρο 76 Ν. 3852/2010)  για την τρέχουσα περίοδο της Δημοτικής αρχής, ο Δήμος Ζίτσας με τις 395/12-1-2015 και 1339/27-1-2015 προσκλήσεις, κάλεσε τους Φορείς και τους Δημότες να δηλώσουν συμμετοχή. Οι αιτήσεις συμμετοχής που υποβλήθηκαν  ήταν ελάχιστες χωρίς να εξασφαλίζεται ο νόμιμος αριθμός για τη συγκρότηση της επιτροπής. Προκειμένου να εξασφαλισθεί ο ελάχιστος νόμιμος αριθμός μελών  των Φορέων και δημοτών, Παρατείνεται Η υποβολή δηλώσεων –αιτήσεων από τους φορείς που υφίσταν...

Αναρτήθηκε στις 11 Φεβρουάριος 2015 Περισσότερα »
Κοπή βασιλόπιτας στο ΚΑΠΗ Ελεούσας

Σε ένα πολύ όμορφο κλίμα πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015, η κοπή της βασιλόπιτας από το ΚΑΠΗ Ελεούσας του Δήμου Ζίτσας, παρουσία του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμου. Στην όμορφη αυτή εκδήλωση, παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Ζίτσας, ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ., στηρίζοντας με την παρουσία και τη συμμετοχή τους την εκδήλωση.

Αναρτήθηκε στις 09 Φεβρουάριος 2015 Περισσότερα »
Περίληψη Διακήρυξης Δημοπρασίας "Διάνοιξη Δασικού Δρόμου (Γ΄ Κατηγορίας) στη θέση Βουνό της Τ.Κ. Γιουργάνιστας της Δ.Ε. Μολοσσών του Δήμου Ζίτσας" Αρ. Απόφασης
1164/2015

Ο Δήμος Ζίτσας, διακηρύσσει τη με ανοικτή δημοπρασία επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου: «Διάνοιξη Δασικού Δρόμου (Γ΄ Κατηγορίας) στη θέση Βουνό της Τ.Κ. Γιουργάνιστας της Δ.Ε. Μολοσσών του Δήμου Ζίτσας», με προϋπολογισμό 121.500,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.).Το έργο αποτελεί δασοτεχνικό έργο της παρ.1 του άρθρου 16 του Ν. 998/79.

Αναρτήθηκε στις 09 Φεβρουάριος 2015 Περισσότερα »
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόκτηση νέας άδειας ΕΔΧ αυτοκινήτου ή μετατροπή υφιστάμενης σε άλλο τύπο

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να αποκτήσει νέα άδεια ΕΔΧ αυτοκινήτου ή να μετατρέψει υφιστάμενη άδεια σε άλλο τύπο να υποβάλλει σχετική αίτηση μέχρι την 31-3-2015.

Αναρτήθηκε στις 06 Φεβρουάριος 2015 Περισσότερα »
Ανακοίνωση για προμήθεια ποτών για Αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου

Ο Δήμαρχος Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι το Γραφείο Προμηθειών τουΔ.Ζίτσας προτίθεται να προβεί στην προμήθεια ποτών(κρασιού) ,γιαΑποκριάτικες Εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει ο Δήμος,με απευθείαςανάθεση,συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 2.091,00€(συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

Αναρτήθηκε στις 04 Φεβρουάριος 2015 Περισσότερα »
Ανακοίνωση για προμήθεια κρέατος για Αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αρ. Απόφασης
1824

Ο Δήμαρχος Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι το Γραφείο Προμηθειών του Δ.Ζίτσας προτίθεται να προβεί στην  προμήθεια κρέατος ,για εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει ο Δήμος στις 22/2/2015,το βράδυ των Αποκριών στην Δ.Κ. Ελεούσας ,με απευθείας ανάθεση ,συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 5.932,50€(συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

Αναρτήθηκε στις 04 Φεβρουάριος 2015 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

8,98° Υγρασία: 100% Άνεμος: 1,03 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα