Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΖΙΤΣΑΣ

Ο Δήμος Ζίτσας προκηρύσσει Πρόχειρο Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή προσφορά σε ευρώ, για την προμήθεια με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΖΙΤΣΑΣ», προϋπολογισμού 40.000,00 €, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%.Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχιακό Κατάστημα Διεύθυνση: Λασκαρίνας 3Α Ελεούσα Ιωάννινα Τ.Κ. 45 445… στις 18/12/ 2014 ημέρα Πέμπτη, ώρα 13:00 μ.μ

Αναρτήθηκε στις 11 Δεκέμβριος 2014 Περισσότερα »
Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ζίτσας προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό

Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ζίτσας  προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείου του Γενικού Λυκείου Ελεούσας για έξι (6) χρόνια.

Αναρτήθηκε στις 10 Δεκέμβριος 2014 Περισσότερα »
Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ζίτσας προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό

Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ζίτσας  προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείου του Γυμνασίου Ελεούσας για έξι (6) χρόνια.

Αναρτήθηκε στις 10 Δεκέμβριος 2014 Περισσότερα »
Έως 15 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις για χορήγηση δικαιωμάτων φύτευσης οιναμπέλων.

Μέχρι τις 15 ∆εκεµβρίου έχουν τη δυνατότητα οι ενδιαφερόµενοι αµπελοκαλλιεργητές να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για τη δωρεάν απόκτηση δικαιωµάτων φύτευσης οινοποιήσιµων ποικιλιών αµπέλου από το Εθνικό Αποθεµατικό. Σύµφωνα µε τις σχετικές ανακοινώσεις από τις κατά τόπους ∆ιευθύνσεις Αγροτικής Οικονοµίας (Πληροφορίες: Βασδέκης Ε. 26510-87117), οι αµπελουργοί καλούνται να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στις αρµόδιες ∆ιευθύνσεις της Περιφερειακής Ενότητας, στην οποία ανήκουν τα αµπελοτεµάχιά τους, συνοδευόµενες από τα εξής δικαιολογητικά: 1. Αί...

Αναρτήθηκε στις 10 Δεκέμβριος 2014 Περισσότερα »
Διακήρυξη Δημοπρασίας προμήθειας Τροφίμων-Γάλακτος για το Δήμο και τα Νομικά του Πρόσωπα έτους 2015 Αρ. Απόφασης
23647

Πρόσκληση για Ανοικτό Μειοδοτικό Διαγωνισμό, με σφραγισμένες οικονομικές προσφορές ,σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ(Υπ.Απόφαση 11389/93) με κριτήριο κατακύρωσης για τα ελαιόλαδα, οπωροκηπευτικά, κρέατα, πουλερικά (νωπά και κατεψυγμένα) και ψάρια (νωπά), το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό (%) στη νόμιμα διαμορφούμενη κάθε φορά μέση τιμή λιανικής πώλησης του είδους τηνημέρα παράδοσης, όπως αυτή προκύπτει από το εκάστοτε εκδιδόμενο δελτίο πιστοποίησης τιμών της υπηρεσίας Εμπορίου της οικίας Περιφέρειας, σύμφωνα με τις διατάξεις τ...

Αναρτήθηκε στις 05 Δεκέμβριος 2014 Περισσότερα »
Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά οκτώ ατόμων (8) για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα (ύδρευσης – άρδευσης – αποχέτευσης και καθαριότητας – ηλεκτροφωτισμού)

Ο Δήμος Ζίτσας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά οκτώ ατόμων (8) για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα (ύδρευσης – άρδευσης – αποχέτευσης και καθαριότητας – ηλεκτροφωτισμού) του Δήμου Ζίτσας, που εδρεύει στην Ελεούσα Ιωαννίνων, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β)

Αναρτήθηκε στις 05 Δεκέμβριος 2014 Περισσότερα »
Πρόσληψη προσωπικού εργατικού και τεχνικού προσωπικού μέχρι και πέντε ημερομίσθια κατ' άτομο το μήνα Δεκέμβριο

Ο Δήμος Ζίτσας ανακοινώνει την πρόσληψη συνολικού αριθμού οκτώ (8) ατόμων ως εργατικό και τεχνικό προσωπικό για απασχόληση μέχρι και πέντε ημερομίσθια κατ' άτομο το μήνα Δεκέμβριο, προς κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου για τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και αριθμό ημερομισθίων:

Αναρτήθηκε στις 04 Δεκέμβριος 2014 Περισσότερα »
Ημερίδα για την Τηλεπρόνοια:Υπηρεσίες Δικτύου Κοινωνικής Φροντίδας E-Βοήθεια στο Σπίτι

Ο Δήμαρχος  Ζίτσας κος Μιχάλης Πλιάκος σας προσκαλεί στην ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιηθεί στον Δήμο Ζίτσας την παρασκευή 05-12-2014 και ώρα 12:30 για την επίδειξη και παρουσίαση του Υποέργου 1:«ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ E-ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ«ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΛΕΠΡΟΝΟΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ & ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ» Κατάστημα Δήμου Ζίτσας, Παλαιό Δημαρχείο (αίθουσα Δημ. Συμβουλίου),(Λασκαρίνας 3Α, Ελεούσα – Ιωάννινα)

Αναρτήθηκε στις 04 Δεκέμβριος 2014 Περισσότερα »
3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Ο Δήμος Ζίτσας, μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης, ενισχύοντας τη δυναμική της συνεργασίας και συμβάλλοντας στην υλοποίηση του πολυδιάστατου έργου της κοινωνικής ενσωμάτωσης των πολιτών με αναπηρίες προέβη στην συμβολική επίσκεψη στη ΣΤΕΓΗ ΑΥΤΙΣΤΙΚΩΝ ΑΤΟΜΩΝ «ΕΛΕΝΗ ΓΥΡΑ»

Αναρτήθηκε στις 03 Δεκέμβριος 2014 Περισσότερα »
Ανάθεση εργασίας σε κτηνίατρο.

O  δήμαρχος του Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι το Γραφείο Υπηρεσιών-Προμηθειών του Δ. Ζίτσας προτίθεται να προβεί στην υπηρεσία “Αμοιβές κτηνιάτρων”

Αναρτήθηκε στις 02 Δεκέμβριος 2014 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

14,98° Υγρασία: 54% Άνεμος: 3,09 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα