Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Πρόσληψη ΔΕ Μαγείρων

Το  Ν.Π.Δ.Δ.  ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ Ανακοινώνει Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δύο ατόμων (2) για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Δήμου Ζίτσας, που εδρεύει στην Ελεούσα Ιωαννίνων, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β): Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι 21-11-2014

Αναρτήθηκε στις 12 Νοέμβριος 2014 Περισσότερα »
Ανακοίνωση-Πρόσκληση για την προμήθεια υγρών καυσίμων-λιπαντικών-αντιψυκτικών του Δήμου Ζίτσας και ΝΠΔΔ

Ο Δήμος μας, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους συμμετέχοντες στην προσφυγή σε διαπραγμάτευση  για την προμήθεια Υγρών καυσίμων-Λιπαντικών-Αντιψυκτικών του Δήμου Ζίτσας  και των Νομικών του Προσώπων για το έτος 2015,ότι η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για την ανωτέρω προμήθεια λογω και των αργιών που μεσολαβούν παρατείνεται κατά πέντε (5) εργάσιμες ημέρες , ήτοι  έως  7-11-2014 ημέρα Παρασκευή και ώρα 13.00μ.μ.

Αναρτήθηκε στις 27 Οκτώβριος 2014 Περισσότερα »
Ένταξη του οδικού άξονα Ιωάννινα – Κακαβιά, σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα

Την άμεση ένταξη του οδικού άξονα Ιωάννινα – Κακαβιά, σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα, ζητάει με επιστολή του προς τα Υπουργεία Υποδομών και Ανάπτυξης, ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος.

Αναρτήθηκε στις 23 Οκτώβριος 2014 Περισσότερα »
Προμήθεια Υγρών καυσίμων-Λιπαντικών-Αντιψυκτικών

Σας ανακοινώνουμε ότι ο Δήμος Ζίτσας ,σύμφωνα με την αριθ.176/2014 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του και ύστερα από την αριθ.316/2014 σύμφωνη γνώμη της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων,θα προσφύγει στη διαδικασία διαπραγμάτευσης ,χωρίς δημοσίευση της διακήρυξης και χωρίς τροποποίηση των όρων της διακήρυξης του άγονου διαγωνισμού που προηγήθηκε ,για την προμήθεια Υγρών καυσίμων-Λιπαντικών-Αντιψυκτικών του Δήμου Ζίτσας και των Νομικών Προσώπων του για το έτος 2015 ,που περιγράφεται στον παρακάτω πίνακα

Αναρτήθηκε στις 21 Οκτώβριος 2014 Περισσότερα »
Προμήθεια ελαστικών

Ο Δήμαρχος Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι το Γραφείο Προμηθειών του Δ.Ζίτσας προτίθεται να προβεί στην προμήθεια ελαστικών για τις ανάγκες των αυτοκινήτων του Δήμου μας,με απευθείας ανάθεση,συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 2.522,97€(συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)Κατόπιν τούτου καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους στο Γραφείο Προμηθειών του Δήμου έως 23-10-2014 ,ώρα 13.00μ.μ.Αρμόδιος Υπάλληλος Σταύρου Αγγελική τηλ.2653360008-FAX 2651062794

Αναρτήθηκε στις 21 Οκτώβριος 2014 Περισσότερα »
Θεατρική Ομάδα «ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ»

Ο Δήμος Ζίτσας ανακοινώνει ότι η ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα «ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ» του Δήμου ξεκινάει τη λειτουργία της για τη θεατρική περίοδο 2014- 15.

Αναρτήθηκε στις 17 Οκτώβριος 2014 Περισσότερα »
Παγκόσμια ημέρα θρόμβωσης 13 Οκτωβρίου

13 Οκτωβρίου Παγκόσμια ημέρα θρόμβωσης Η θρόμβωση μπορεί να προληφθεί, παίξε ενεργό ρόλο, αναγνώρισε τα συμπτώματα, συμβουλέψου το γιατρό σου.

Αναρτήθηκε στις 08 Οκτώβριος 2014 Περισσότερα »
Προμήθεια λοιπού εξοπλισμού(σόμπα πέλλετ για κατάστημα του Δήμου στην Τ.Κ. Ζωοδόχου). Αρ. Απόφασης
19814

Το Γραφείο Προμηθειών του Δ.Ζίτσας προτίθεται να προβεί στην προμήθεια λοιπού εξοπλισμού(σόμπα πέλλετ για κατάστημα του Δήμου στην Τ.Κ. Ζωοδόχου)

Αναρτήθηκε στις 07 Οκτώβριος 2014 Περισσότερα »
Υποβολή δηλώσεων συγκομιδής αμπελουργών

Σας γνωρίζουμε ότι οι κάτοχοι αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων των οποίων η σταφυλική παραγωγή τους προορίζεται για οινοποίηση υποχρεούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά μέσω των ψηφιακών εφαρμογών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, δηλώσεις συγκομιδής για το σύνολο της εκμετάλλευσής τους αμέσως μετά τον τρύγο και μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2014.

Αναρτήθηκε στις 06 Οκτώβριος 2014 Περισσότερα »
Εθνικό Μητρώο Σημείων Υδροληψίας (ΕΜΣΥ)

Ο Δήμος Ζίτσας ενημερώνει τους δημότες ότι η εκπρόθεσμη υποβολή αίτησης για ένταξη σημείου υδροληψίας στο Εθνικό Μητρώο Σημείων Υδροληψίας (ΕΜΣΥ) δεν θα επιβαρύνεται με πρόστιμο μέχρι το τέλος του έτους. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο. http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=389&sni[524]=3334&language=el-GR

Αναρτήθηκε στις 03 Οκτώβριος 2014 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

21,98° Υγρασία: 35% Άνεμος: 2,57 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα