Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Σύμφωνα με την υπ’αρίθμ. πρωτ. 31/2014 απόφαση του Δ.Σ. το Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Ζίτσας προτίθεται να προσλάβει προσωπικό συνολικού αριθμού τριών (3) ατόμων (1 θέση ΔΕ Μαγείρων, 2 θέσεις ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων) για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών ή εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών.

Αναρτήθηκε στις 22 Σεπτέμβριος 2014 Περισσότερα »
Eνημερωτική ημερίδα με θέμα: “ΚΑΤΑΡΡΟΪΚΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΑΤΟΥ «ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ - ΠΡΟΛΗΨΗ»”

Ο Δήμος Ζίτσας  σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής  Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα: “ΚΑΤΑΡΡΟΪΚΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΑΤΟΥ «ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ – ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ - ΠΡΟΛΗΨΗ»”.

Αναρτήθηκε στις 22 Σεπτέμβριος 2014 Περισσότερα »
ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ (ΕΛΕΟΥΣΑΣ) ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ

Το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών (Ελεούσας) Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι τα μαθήματα του Χορευτικού για το Σχολ. Έτος 2014 – 2015 θα αρχίσουν τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου.

Αναρτήθηκε στις 19 Σεπτέμβριος 2014 Περισσότερα »
«ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ Ημερίδα 2η

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία σήμερα στο Δήμο Ζίτσας η 2η ημερίδα με την παρουσίαση –επίδειξη του υποέργου 1 «Σχεδιασμός & υλοποίηση ολοκληρωμένης πλατφόρμας ενημέρωσης και παροχής εξατομικευμένων ψηφιακών υπηρεσιών» της πράξης «Πύλη παροχής προσωποποιημένων ψηφιακών Υπηρεσιών πολιτισμού, Παρελθόν, Παρόν & Μέλλον.

Αναρτήθηκε στις 12 Σεπτέμβριος 2014 Περισσότερα »
Ορισμός Αντιδημάρχων Αρ. Απόφασης
18210

Ορισμός Αντιδημάρχων

Αναρτήθηκε στις 12 Σεπτέμβριος 2014 Περισσότερα »
«ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ Ημερίδα 1η

Από τη νέα Δημοτική αρχή Δήμου Ζίτσας άρχισε να υλοποιείται σήμερα το Υποέργο 1, το οποίο ξεκίνησε με την πρώην Δημοτική αρχή, με τον τίτλο «ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ».

Αναρτήθηκε στις 11 Σεπτέμβριος 2014 Περισσότερα »
Ανακοίνωση για επιχορήγηση αμπελοκαλλιεργητών για το 2011

    Καλούνται οι αμπελοκαλλιεργητές που έχουν στην κατοχή τους αμπελοτεμάχια 1 στρέμματος και πάνω, να υποβάλλουν αίτηση στον ανταποκριτή ΕΛΓΑ της τοπικής τους κοινότητας, μέχρι την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014, προκειμένου να ενισχυθούν για τις ζημιές που έπαθε η εκμετάλλευσή τους από περονόσπορο, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικράτησαν κατά τη χρονική περίοδο Ιανουαρίου-Δεκεμβρίου 2011.

Αναρτήθηκε στις 10 Σεπτέμβριος 2014 Περισσότερα »
Εγγραφές στο Χορευτικό Βουτσαρά

Σας ενημερώνουμε ότι από 5/9/2014 αρχίζουν οι εγγραφές στο Χορευτικό Βουτσαρά. Θα λειτουργήσουν τμήματα για μικρούς και μεγάλους. Τα μαθήματα θα παραδίδονται στην αίθουσα του κλειστού γυμναστηρίου Βουτσαρά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Μασκίνη στο τηλ. 6944922920.

Αναρτήθηκε στις 05 Σεπτέμβριος 2014 Περισσότερα »
Διενέργεια Ενημερωτικών Εκδηλώσεων

Ο ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ διοργανώνει δύο (2) ενημερωτικές Ημερίδες την Πέμπτη και την Παρασκευή 11 και 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:30 για την παρουσίαση και επίδειξη του Υποέργου 1:«Σχεδιασμός & Υλοποίηση Ολοκληρωμένης Πλατφόρμας Ενημέρωσης & Παροχής Εξατομικευμένων Ψηφιακών Υπηρεσιών» της Πράξης «ΠΥΛΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΡΕΛΘΟΝ – ΠΑΡΟΝ & ΜΕΛΛΟΝ».

Αναρτήθηκε στις 05 Σεπτέμβριος 2014 Περισσότερα »
Kαταγραφή των ενδείξεων των υδρομέτρων ύδρευσης των Τ.Κ του δήμου

O Δήμαρχος του Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι το Γραφείο Υπηρεσιών-Προμηθειών του Δ. Ζίτσας προτίθεται να προβεί στην υπηρεσία “Μέτρηση των υδρομέτρων ύδρευσης Τ.Κ.-Δ.Κ. Δήμου” ( CPVS: 65500000-8 (Υπηρεσίες ανάγνωσης μετρητών). Η εκτέλεση της εργασίας διέπεται από τις διατάξεις του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα (Ν. 3463/06) και του Π.Δ. 28/80 «Περί εκτελέσεως έργων και προμηθειών Ο.Τ.Α.». Συγκεκριμένα θα γίνει με Απευθείας ανάθεση και με κριτήριο ανάθεσης τη χαμηλότερη προσφορά για τις εργασίες που περιγράφονται παρακάτω. Η προϋπολογισθεί...

Αναρτήθηκε στις 04 Σεπτέμβριος 2014 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

13,98° Υγρασία: 100% Άνεμος: 2,57 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα