Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Δήμος Ζίτσας ανακοινώνει ότι προτίθεται να προβεί στην απ’ ευθείας ανάθεση παροχής υπηρεσιών «Υπηρεσίες Τεχνικού / Ενεργειακού Συμβούλου» στα πλαίσια εκπόνησης της πράξης «Ενεργειακή επιθεώρηση – Επεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας σχολικού κτιρίου Δολιανών Πωγωνίου»

Αναρτήθηκε στις 19 Μάρτιος 2014 Περισσότερα »
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Δήμος Ζίτσας ανακοινώνει ότι προτίθεται να προβεί στην απ’ ευθείας ανάθεση παροχής υπηρεσιών «Υπηρεσίες Τεχνικού / Ενεργειακού Συμβούλου» στα πλαίσια εκπόνησης της πράξης «Παρεμβάσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας σε υφιστάμενα δημοτικά κτίρια και υποδομές στο Δήμο Ζίτσας»

Αναρτήθηκε στις 19 Μάρτιος 2014 Περισσότερα »
Εορτασμός Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 2014

O Δήμος Ζίτσας θα εορτάσει και φέτος την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821. Την Δευτέρα 24 Μαρτίου θα γίνουν Εορτές στα σχολεία του δήμου. Από την 8η πρωινή ώρα της 24ης Μαρτίου θα γίνει γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων του Δήμου και θα παραμείνει μέχρι τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου.

Αναρτήθηκε στις 18 Μάρτιος 2014 Περισσότερα »
Προμήθεια ραφιών για την οργάνωση της κεντρικής αποθήκης του Δήμου Ζίτσας

Η Αντιδήμαρχος Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι το Γραφείο Προμηθειών του Δ.Ζίτσας προτίθεται να προβεί στην  προμήθεια ραφιών για την οργάνωση της κεντρικής αποθήκης του Δήμου Ζίτσας, στο υπόγειο χώρο του Δημαρχείου στην Δ.Κ. Ελεούσας, με απευθείας ανάθεση ,συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 10.553,40€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) Κατόπιν τούτου καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους στο Γραφείο Προμηθειών του Δήμου  έως 19-3-2014, ώρα 13.00μ.μ. Αρμόδιος Υπάλληλος Σταύρου Αγγελική τηλ.2653360008-FAX 2651062794

Αναρτήθηκε στις 14 Μάρτιος 2014 Περισσότερα »
Ανακοίνωση για Βιβλίο Αναφοράς Καπνίσματος

Σύμφωνα με το άρθρο 17 του Ν. 3868/2010 απαγορεύεται πλήρως το κάπνισμα σε όλους τους κλειστούς δημόσιους και ιδιωτικούς εργασιακούς χώρους.    Αρμόδιες Αρχές, όπως ορίζονται για τον έλεγχο των παραβάσεων του καπνίσματος, τη βεβαίωση των παραβάσεων και την επιβολή των κυρώσεων είναι οι Διευθύνσεις Δημόσιας Υγείας των Περιφερειών, η Αστυνομία και οι λιμενικές αρχές στην περιοχή ευθύνης τους.

Αναρτήθηκε στις 14 Μάρτιος 2014 Περισσότερα »
Ανακοίνωση για διακοπή ρεύματος

Από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. γνωστοποιείται ότι λόγω τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή ρεύματος για την Κυριακή 16/3/2014 στις ακόλουθες περιοχές του Δήμου μας:

Αναρτήθηκε στις 13 Μάρτιος 2014 Περισσότερα »
Ανακοίνωση για αναδιάρθρωση-μετατροπή αμπελώνων

Στα πλαίσια του προγράμματος αναδιάρθρωσης και μετατροπής των αμπελώνων περιόδου 2014/2015 στα πλαίσια του Καν. (ΕΕ) 1308/2013, το Τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Ιωαννίνων, ενημερώνει τους κατόχους αμπελουργικών εκτάσεων ότι:

Αναρτήθηκε στις 07 Μάρτιος 2014 Περισσότερα »
Ανακοίνωση για διακοπή ρεύματος

Από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. γνωστοποιείται ότι λόγω τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή ρεύματος για την Κυριακή 9/3/2014 στις ακόλουθες περιοχές του Δήμου μας:

Αναρτήθηκε στις 07 Μάρτιος 2014 Περισσότερα »
Προγράμματα Άθλησης για Όλους 2013-2014 στο Δήμο Ζίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διαμορφώθηκε ως εξής:

Αναρτήθηκε στις 05 Μάρτιος 2014 Περισσότερα »
Το Γραφείο Προμηθειών του Δ.Ζίτσας προτίθεται να προβεί στην προμήθεια 3 κλιματιστικών συσκευών

H Αντιδήμαρχος Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι το Γραφείο Προμηθειών του Δ.Ζίτσας προτίθεται να προβεί στην  προμήθεια  τριών κλιματιστικών συσκευών για την Τ.Κ. Βατατάδων και Τ.Κ. Γαβρισιών της ΔΕ Εκάλης του Δ.Ζίτσας με απευθείας ανάθεση, συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 2000,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) Κατόπιν τούτου καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους στο Γραφείο Προμηθειών του Δήμου  έως 10-3-2014 ,ώρα 11.00μ.μ. Αρμόδιος Υπάλληλος Σταύρου Αγγελική τηλ.2653360008-FAX 2651062794

Αναρτήθηκε στις 04 Μάρτιος 2014 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

17,98° Υγρασία: 42% Άνεμος: 1,03 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα