Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Βραδιά με Έντεχνη Μουσική στο Φως του Φεγγαριού της αρχαίας Πασσαρώνας

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αυγουστιάτικη Πανσέληνος», η ΙΒ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και ο Δήμος Ζίτσας διοργανώνουν εκδήλωση με έντεχνη μουσική στον αρχαιολογικό χώρο αρχαίας Πασσαρώνας, στο λόφο Καστρί Μεγάλου Γαρδικίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κάτω από το φως της δεύτερης πανσελήνου του Αυγούστου, την Παρασκευή 31 Αυγούστου στις 8 το βράδυ, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Αναρτήθηκε στις 23 Αύγουστος 2012 Περισσότερα »
Πρόγραμμα ενεργητικής προστασίας έτους 2012.

Πρόγραμμα ενεργητικής προστασίας έτους 2012. Υποβολή αιτήσεων μέχρι τις  15 Σεπτεμβρίου 2012.   Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ο ΕΛΓΑ αποδίδουν ιδιαίτερη σημασία στα προγράμματα πρόληψης και προστασίας της αγροτικής παραγωγής από φυσικούς κινδύνους.

Αναρτήθηκε στις 23 Αύγουστος 2012 Περισσότερα »
Περίληψη διακήρυξης δημοπράτησης του έργου: «Αντικατάσταση Εσωτερικού Δικτύου Ύδρευσης Περιοχής Λεκανοπεδίου Δημ. Ενότητας Πασσαρώνος» του Δήμου Ζίτσας, με προϋπολογισμό 1.090.000,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.)

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ Ο Δήμος Ζίτσας Ιωαννίνων, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου: «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης περιοχής Λεκανοπεδίου Δημ. Ενότητας Πασσαρώνος» του Δήμου Ζίτσας, με προϋπολογισμό 1.090.000,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.).

Αναρτήθηκε στις 23 Αύγουστος 2012 Περισσότερα »
Περίληψη διακήρυξης δημοπράτησης του έργου: «Αντικατάσταση Εσωτερικού Δικτύου Ύδρευσης Περιοχής Γραμμενοχωρίων Δημοτικής Ενότητας Πασσαρώνος» του Δήμου Ζίτσας, προϋπολογισμού 1.616.000,00 € με Φ.Π.Α.

Ο  Δήμος Ζίτσας Ιωαννίνων, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου: «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης περιοχής Γραμμενοχωρίων» του Δήμου Ζίτσας, με προϋπολογισμό 1.616.000,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.).

Αναρτήθηκε στις 23 Αύγουστος 2012 Περισσότερα »
ΚΑΤΑΒΟΛΗ 2ης ΔΟΣΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΠΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ 144 ΤΟΥ ΠΑΑ 2007-2013

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων γνωστοποιεί ότι έγινε η έκδοση των εντολών πληρωμής, του Μέτρου 144 «Εκμεταλλεύσεις υπό αναδιάρθρωση λόγω μεταρρύθμισης της Κοινής Οργάνωσης Αγοράς» (Καπνοπαραγωγοί), της β’ δόσης.

Αναρτήθηκε στις 22 Αύγουστος 2012 Περισσότερα »
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Μέτρο 123Β «Αύξηση της αξίας των Δασοκομικών Προϊόντων» του Π.Α.Α. 2007-2013

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων – Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Π.Α.Α.-Ανταγωνιστικότητα καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στο Μέτρο 123Β του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2007-2013 «Αύξηση της αξίας των Δασοκομικών Προϊόντων», σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 10737/24-07-2012 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος (ΑΔΑ:Β41ΔΒ-0Φ8). Στόχος του Μέτρου είναι η αύξηση της προστιθέμενης αξίας και της ανταγωνιστικότητας των Δασοκομικών Προϊόντων μέσω επενδύσεων που αφορούν στον εκσυγχρονισμό και ίδρυση των πολύ μικρών ...

Αναρτήθηκε στις 21 Αύγουστος 2012 Περισσότερα »
Πολιτιστικές Αθλητικές Εκδηλώσεις στον Καλαμά 2012

Την Παρασκευή και το Σάββατο 17 και 18 Αυγούστου αντίστοιχα, από τις 9π.μ έως τις 2μ.μ. και 5μ.μ έως τις 8μ.μ, ο Δήμος Ζίτσας με τη συνεργασία της πιστοποιημένης εταιρίας αθλητικών δραστηριοτήτων, alpine zone, πραγματοποιεί Αθλητικές εκδηλώσεις (Rafting - Αναρρίχηση - Εναέρια περάσματα - Τοξοβολία) στον ποταμό Καλαμά στην Τ.Κ. Δαφνόφυτου.

Αναρτήθηκε στις 17 Αύγουστος 2012 Περισσότερα »
Διακήρυξη Δημοπρασίας της πράξης: «Έργα ανάπλασης Τ.Κ. Μεταμόρφωσης Δ.Ε. Εκάλης»

Ο Δήμος Ζίτσας Ιωαννίνων διακηρύττει ότι την 11η του μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 2012 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. (λήξη παράδοσης των προσφορών) στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Παλιού Δημαρχιακού Καταστήματος του Δήμου Ζίτσας, (Ταχ. Δ/νση: Λασκαρίνας 3Α, Ελεούσα), θα διεξαχθεί με ανοιχτή Δημοπρασία με το σύστημα: : προσφοράς με επί μέρους ποσοστών έκπτωσης κατά ομάδες ομοειδών εργασιώνκαι έλεγχο ομαλότητας των προσφερομένων επί μέρους ποσοστών έκπτωσης, πάνω σε συμπληρωμένο έντυπο οικονομικής προσφοράς της υπηρεσίας σύμφωνα με τις δ...

Αναρτήθηκε στις 14 Αύγουστος 2012 Περισσότερα »
Προκηρύξη ανοιχτού διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου: «Επέκταση Εσωτερικού Δικτύου Ύδρευσης Δ.Κ. Ελεούσας» του Δήμου Ζίτσας, με προϋπολογισμό 1.900.000,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.)

Ο Δήμος Ζίτσας Ιωαννίνων, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου: «Επέκταση ΕσωτερικούΔικτύου Ύδρευσης Δ.Κ. Ελεούσας» του Δήμου Ζίτσας, με προϋπολογισμό 1.900.000,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.). Το έργοπεριλαμβάνει τις ακόλουθες κατηγορίες εργασιών:α) κατηγορία Υδραυλικών, με Προϋπολογισμό 1.527.827,61€ (Δαπάνη Εργασιών, ΓΕ&ΟΕ και Απρόβλεπτα) Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 11- 09 - 2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίουτου Παλιού Δημαρχιακού Καταστήματος του Δήμου Ζίτσας, (Ταχ. Δ/νση: Λασκαρίνας 3...

Αναρτήθηκε στις 14 Αύγουστος 2012 Περισσότερα »
Ο Δήμος Ζίτσας συγχαίρει...

Ο Δήμος Ζίτσας συγχαίρει θερμά τον Τζιάλλα Γεώργιο και το υπόλοιπο πλήρωμα, για την κατάκτηση της 4ης θέσης στην κωπηλασία, στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου 2012. Αισθανόμαστε όλοι περήφανοι για τον αθλητή – συνδημότη μας και του ευχόμαστε να έχει πάντα αγωνιστικές επιτυχίες.

Αναρτήθηκε στις 07 Αύγουστος 2012 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

11.98° Υγρασία: 82% Άνεμος: 4.12 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα