Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΨΑΧΝΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ

Η σκυλίτσα της φωτογραφίας είναι περίπου 2 ετών, εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη, στειρωμένη και τσιπαρισμένη.Είναι εξαιρετικά ήσυχη και φιλική με τους ανθρώπους και αναζητά να βρει άμεσα ιδιοκτήτη που θα την υιοθετήσει και θα της προσφέρει μια ζωή με αξιοπρέπεια και αγάπη.Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην κα Γεωργαλή Ευγενία στο τηλέφωνο: 2653360000 εσωτ. 215

Αναρτήθηκε στις 07 Οκτώβριος 2013 Περισσότερα »
Ανακοίνωση πρόσληψης με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου

 Για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ δίμηνης διάρκειας Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Αναρτήθηκε στις 04 Οκτώβριος 2013 Περισσότερα »
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙ "ΣΚΗΝΗΣ" ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ: ΕΝΑΡΞΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-14

Η θεατρική ομάδα «Επί σκηνής» του Δήμου Ζίτσας ξεκινά τη νέα θεατρική περίοδο 2013-14 και καλεί όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει, να παραβρεθεί στην πρώτη συνάντηση που θα γίνει στο Δημαρχείο τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, ώρα 8:00μ.μ. ή να επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα: 6972312237 Νίκος Τζίμας 6974859885 Νίκος Σφαιρόπουλος

Αναρτήθηκε στις 27 Σεπτέμβριος 2013 Περισσότερα »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΕ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΓΙΑ 10.000 ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ, ειδικοτητας Υ.Ε. γενικων καθηκοντων

Αναρτήθηκε στις 25 Σεπτέμβριος 2013 Περισσότερα »
11Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

     Η φλόγα της 11ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας των Εθελοντών Αιμοδοτών, με αφετηρία το Καναλλάκι της Πρέβεζας, διατρέχει από τις 18 Αυγούστου όλη την Ελλάδα, στα χέρια των νέων εθελοντών αιμοδοτών για να καταλήξει στην πόλη της Καλαμάτας στις 4 Οκτωβρίου 2013, όπου θα πραγματοποιηθεί η 26η Αμφικτιονία των Εθελοντών Αιμοδοτών. 

Αναρτήθηκε στις 20 Σεπτέμβριος 2013 Περισσότερα »
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ (ΕΛΕΟΥΣΑΣ) ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ

Ο Δήμος Ζίτσας ανακοινώνει ότι τα μαθήματα του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών (Ελεούσας) Δήμου Ζίτσας για το Σχολ. Έτος 2013 – 2014 θα αρχίσουν την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου.

Αναρτήθηκε στις 20 Σεπτέμβριος 2013 Περισσότερα »
Ανακοίνωση για διακοπή ρεύματος για 21 & 22.9.2013

Από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. γνωστοποιείται ότι λόγω τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή ρεύματος το Σάββατο 21/9/2013 και την Κυριακή 22/9/2013 στις ακόλουθες περιοχές του Δήμου μας:

Αναρτήθηκε στις 20 Σεπτέμβριος 2013 Περισσότερα »
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΚΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ

Αγαπητοί συνδημότες, φίλες και φίλοι,   Η Δημοτική Αρχή, λόγω του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί από την εγκατάλειψη των ζώων συντροφιάς στα διοικητικά όρια του δήμου και με σκοπό αφενός να προστατέψει την υγεία των δημοτών και αφετέρου να δώσει στα εν λόγω ζώα την φροντίδα που χρειάζονται, προτίθεται, με τη συνεργασία των φιλοζωικών οργανώσεων, να προβεί στον κλινικό-εργαστηριακό έλεγχο της υγείας τους, την αποπαρασίτωση, τη στείρωση και  τον εμβολιασμό  τους. Παράλληλα, με την έκδοση του φυλλαδίου επιδιώκει την ενημέρωση των πολιτών...

Αναρτήθηκε στις 17 Σεπτέμβριος 2013 Περισσότερα »
Ανακοίνωση για διακοπή ρεύματος στις 19.9.2013

Από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. γνωστοποιείται ότι λόγω τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή ρεύματος την  Πέμπτη 19/9/2013 στις ακόλουθες περιοχές του Δήμου μας:

Αναρτήθηκε στις 17 Σεπτέμβριος 2013 Περισσότερα »
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΙΑΤΡΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

  Ο Δήμος Ζίτσας, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, ο Ιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων, το Ελληνικό Ινστιτούτο Διαβήτη, Παραγόντων Κινδύνου & Καρδιάς και η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013, διοργανώνουν Ιατρική Ημερίδα για την Αλληλεγγύη και την ενημέρωση του κοινού σε θέματα υγείας, που αφορούν το σακχαρώδη διαβήτη, την υπέρταση, την χοληστερίνη, την παχυσαρκία, την οστεοπόρωση, το κάπνισμα, τα αγγειολογικά προβλήματα, την χρήση και κατάχρηση internet και την αποφυγή του εμφράγματος του μυοκαρδίου.

Αναρτήθηκε στις 14 Σεπτέμβριος 2013 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

11,98° Υγρασία: 66% Άνεμος: 2,57 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα