Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ 4/7

 Από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. γνωστοποιείται ότι λόγω τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή ρεύματος την Πέμπτη 4/7/2013 και Παρασκευή 5/7/2013 στις ακόλουθες περιοχές του Δήμου μας:

Αναρτήθηκε στις 02 Ιούλιος 2013 Περισσότερα »
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΡΤ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 13/6/2013 ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ  ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ      Την έκδοση ψηφίσματος σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην ΕΡΤ το οποίο έχει ως εξής:   «Οι τελευταίες εξελίξεις στην Δημόσια Ραδιοτηλεόραση έχουν αφήσει κυριολεκτικά άναυδους όχι μόνο τους πολίτες της χώρας μας αλλά και την συντριπτική πλειοψηφία των Ευρωπαίων πολιτών.

Αναρτήθηκε στις 28 Ιούνιος 2013 Περισσότερα »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ 28.6

Προγραμματισμένες Διακοπές Τροφοδότησης Από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. γνωστοποιείται ότι λόγω τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή ρεύματος την Τετάρτη 28/06/2013 στις ακόλουθες περιοχές του Δήμου μας:

Αναρτήθηκε στις 25 Ιούνιος 2013 Περισσότερα »
Ανακοίνωση

Στο Δήμο Ζίτσας περιήλθαν πληροφορίες πολιτών ότι «άτομα» διέρχονται από επιχειρήσεις και καταστήματα και με πρόφαση την ενίσχυση του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» δήμου Ζίτσας ζητούν προϊόντα ή χρηματικά ποσά.

Αναρτήθηκε στις 19 Ιούνιος 2013 Περισσότερα »
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ Την Παρασκευή 14-06-2013 γίναμε αποδέκτες σκληρής κριτικής για τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής σχετικά με τη ρύπανση του Καλαμά μέσω κειμένου που αναρτήθηκε στο επίσημο site του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ. Σεβαστό καταρχήν το δικαίωμα του καθενός, πολλώ δε μάλλον μιας κομματικής οργάνωσης να ασκεί κριτική για τα έργα και τις ημέρες της όποιας δημοτικής αρχής και να παρεμβαίνει στα δρώμενα του δήμου με τον τρόπο που επιθυμεί. Αναφαίρετο όμως και το δικαίωμα της δημοτικής αρχής να δίνει τις απαντήσεις ...

Αναρτήθηκε στις 19 Ιούνιος 2013 Περισσότερα »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ 21.6

Προγραμματισμένες Διακοπές Τροφοδότησης Από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. γνωστοποιείται ότι λόγω τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή ρεύματος την Παρασκευή 21/06/2013 στις ακόλουθες περιοχές του Δήμου μας:

Αναρτήθηκε στις 17 Ιούνιος 2013 Περισσότερα »
Διακοπή Νέρου

Λόγω εκτέλεσης εργασιών στις 13/06/2013 θα γίνει διακοπή νερού στην οδό Λ.Ελευθερίας «ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ» Περιοχή Γοριτσάκι κτλ. Ώρα διακοπής απο 08:00 πμ έως το πέρας των εργασιών.

Αναρτήθηκε στις 11 Ιούνιος 2013 Περισσότερα »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΛΥΠΤΩΝ ΧΩΡΩΝ

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 4/2012, Πυροσβεστική Διάταξη, «οι ιδιοκτήτες, νομείς και επικαρπωτές των οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων, που βρίσκονται εντός πόλεων, κωμοπόλεων και οικισμών και σε απόσταση μέχρι 100 μέτρων από τα όριά τους,

Αναρτήθηκε στις 10 Ιούνιος 2013 Περισσότερα »
Ανακοίνωση για πινακίδες ονοματοθεσίας οδών & ιστών ανάρτησης

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι ο Δήμος Ζίτσας Ιωαννίνων θα προβεί στην προμήθεια πινακίδων ονοματοθεσίας οδών και ιστών ανάρτησης πινακίδων για την Δ.Κ. Ελεούσας του Δήμου (σύμφωνα με την κάτωθι τεχνική περιγραφή) και παρακαλούμε όπως καταθέσετε τις προσφορές σας,έως 14-6-2013

Αναρτήθηκε στις 04 Ιούνιος 2013 Περισσότερα »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι ο Δήμος Ζίτσας  θα προβεί σε καθαρισμό και απολύμανση δεξαμενών ύδρευσης καθώς και σε οφυοαπώθηση-μυοκτονία του περιβάλλοντα χώρου των δεξαμενών.

Αναρτήθηκε στις 29 Μάιος 2013 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

11,98° Υγρασία: 71% Άνεμος: 1,03 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα