Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Διευκρινήσεις σχετικά με τη διαδικασία αναδιανομής των αδιάθετων δελτίων του Κοινωνικού-Ιαματικού-Εκδρομικού τουρισμού και των δελτίων Θεάματος

 Σας ενημερώνουμε ότι από 16/09/2019, τυχόν αδιάθετα δελτία των προγραμμάτων Κοινωνικού-Ιαματικού-Εκδρομικού τουρισμού και δελτίων Θεάματος του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ έτους 2019, θα διανέμονται, με σειρά προτεραιότητας προσέλευσης στα ΚΕΠ, στους δικαιούχους που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής για τα ανωτέρω προγράμματα και δεν κληρώθηκαν, συμπεριλαμβανομένων και των κληρωθέντων που δεν παρέλαβαν τα δελτία τους μέχρι 06/09/2019. Για να παραλάβουν τυχόν αδιάθετα δελτία του Κοινωνικού-Ιαματικού τουρισμού

A.    Κράτηση δωματίου σε τουριστικό κατάλυμα, από τον αναρτημένο στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.opeka.gr/agrotiki-estia/ilektronikes-ypiresies/ κατάλογο των συμβεβλημένων τουριστικών καταλυμάτων, από το οποίο ζητείται να τους αποσταλεί επιβεβαίωση της κράτησης (π.χ. voucher).

B.    Από 16/09/2019, καταχώρηση στοιχείων σχετικών με την κράτηση του δωματίου (επωνυμία καταλύματος, διάστημα διαμονής) στη σχετική ηλεκτρονική εφαρμογή, η οποία είναι διαθέσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.opeka.gr/agrotiki-estia/ilektronikes-ypiresies/ από τους ίδιους τους δικαιούχους ή μέσω ΚΕΠ.

Γ.     Οι δικαιούχοι μετά από διάστημα περίπου 30 λεπτών της ώρας από την καταχώρηση της κράτησης του δωματίου στην ηλεκτρονική εφαρμογή του ΟΠΕΚΑ πρέπει να προσέρχονται στο ΚΕΠ για να παραλάβουν τα δελτία τους αυθημερόν. Σε διαφορετική περίπτωση, οι δικαιούχοι θα χάνουν τα δελτία τους, τα οποία θα είναι διαθέσιμα ξανά.

 

ΚΕΠ 0195 Δ.Ε ΠΑΣΣΑΡΩΝΑΣ (ΒΟΥΝΟΠΛΑΓΙΑ)

ΤΗΛ.ΕΠΟΙΚ.: 26510-63887/26513-65900

Αναρτήθηκε στις 23 Σεπτέμβριος 2019

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα