Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανοιχτή Συνεδρία με το Επιμελητήριο Ιωαννίνων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Δήμο Ζίτσας πραγματοποιεί ανοιχτή συνεδρία στις 27 Νοεμβρίου 2013 ημέρα Τετάρτη και από 18:00 ως 20:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζίτσας, στο παλιό δημαρχείο (Λασκαρίνας 3α) στην Ελεούσα,  με θέμα την «Επιχειρηματική απεικόνιση του Δήμου Ζίτσας και προοπτικές ανάπτυξης».

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • «Επιχειρηματική απεικόνιση της Β.Ι.Π.Ε. και της περιοχής του Δ. Ζίτσας».(Ομιλητής ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δρ. Δημήτριος Δημητρίου).
  • «Η Οικονομική και Κοινωνική προσφορά της ΒΙΠΕ στο Δ. Ζίτσας».   (Ομιλητής o κ. Ν. Μηλιώνης Πρόεδρος επιχειρηματιών ΒΙΠΕ Ιωαννίνων).
  • «Χρηματοδοτικά Εργαλεία για την Επιχειρηματική Δραστηριοποίηση στο Δ. Ζίτσας». (Ομιλητής o κ. Ν. Γούσης Αναπληρωτής Προϊστάμενος Προγραμματισμού Οργάνωσης & Πληροφορικής Δήμου Ζίτσας).
  • Αμπελουργική Ζώνη. Δημιουργία και Ανάπτυξη μιας Οινοποιίας στο Δ. Ζίτσας».(Ομιλητές οι κ. Λ. Γκλίναβος και ο κ. Θ. Γκλίναβος).
  • «Το μάρμαρο: Παρελθόν και Μέλλον στο Δ. Ζίτσας». (Ομιλητής ο κ. Π. Διάκος μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων).

 

Αναρτήθηκε στις 26 Νοέμβριος 2013

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα