Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Συνάντηση για την προώθηση των προϊόντων της αμπελουργικής ζώνης Ζίτσας

Συνάντηση για την προώθηση των προϊόντων της αμπελουργικής ζώνης Ζίτσας

Η προβολή και προώθηση των προϊόντων της αμπελουργικής ζώνης Ζίτσας (κρασί-τσίπουρο) στα τοπικά καταστήματα εστίασης είναι το αντικείμενο συνάντησης που πραγματοποιούν οι Δήμοι Ζίτσας και Ιωαννιτών την ερχόμενη Τρίτη (27/03/2018) στις 12 το μεσημέρι στην ισόγεια αίθουσα του Δημαρχείου στα Ιωάννινα.

Η εν λόγω συνάντηση είναι απόρροια της αγαστής συνεργασίας που έχουν αναπτύξει οι δύο Δήμοι με στόχο το σχεδιασμό κοινών δράσεων προκειμένου να επιτευχθεί η ενίσχυση της εξωστρέφειας  όλων των τοπικών αγροτικών προϊόντων.

Οι βάσεις είχαν τεθεί το περασμένο καλοκαίρι στη συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί στο γραφείο του Δημάρχου Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκου όπου, με την αντιδήμαρχο Ανάπτυξης Υπαίθρου & Πρωτογενούς Τομέα Δήμου Ιωαννιτών Βάσω Μέγα είχαν ανταλλάξει απόψεις και προτάσεις για την επίτευξη του κοινού στόχου.  Ειδικότερα, είχε αποφασιστεί να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για τη διοργάνωση κοινής εκδήλωσης, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα στα οινοποιεία να προβάλουν και να προωθήσουν τα προϊόντα τους, στους επιχειρηματίες καταστημάτων εστίασης της πόλης των Ιωαννίνων.

Στη συνάντηση της ερχόμενης Τρίτης έχουν κληθεί να παρευρεθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς (Οινοποιεία, Επιμελητήριο, Ένωση ξενοδόχων, Σωματείο καφέ-μπαρ και εστιατορίων).

 

Αναρτήθηκε στις 23 Μάρτιος 2018

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα