Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Την υποβολή στο ΕΣΠΑ έργων προϋπολογισμού 3εκατ.ευρώ ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Ζίτσας

Την υποβολή στο ΕΣΠΑ έργων προϋπολογισμού 3εκατ.ευρώ ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Ζίτσας

Την υποβολή προτάσεων για ένταξη στο ΕΣΠΑ των έργων διευθέτησης ομβρίων στη Δ.Κ. Ελεούσας και την Τ.Κ. Ζωοδόχου συνολικού προϋπολογισμού 3.000.000ευρώ ενέκρινε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Ζίτσας, στη διάρκεια της συνεδρίασης που πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης (18/07/2018).

  Ειδικότερα, το Σώμα ομόφωνα αποφάσισε:

  • Την έγκριση μελέτης «Διευθέτησης ομβρίων Δ.Κ. Ελεούσας» συνολικού προϋπολογισμού 850.000ευρώ, καθώς και την υποβολή της για Ένταξη και Χρηματοδότηση της στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ήπειρος», για τον Άξονα Προτεραιότητας 2: «Προστασία του Περιβάλλοντος και Αειφόρος Ανάπτυξη», με τίτλο: «Έργα Κατασκευής, Αντικατάστασης, Βελτίωσης και Επέκτασης Δικτύων Αποχέτευσης Όμβριων Υδάτων».
  • Την υποβολή Πρότασης Ένταξης και Χρηματοδότησης Πράξης με τίτλο: «Αποχέτευση Ομβρίων Υδάτων Τμήματος Οικισμού Τ.Κ. Ζωοδόχου» προϋπολογισμού 2.180.000ευρώ, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ήπειρος», για τον Άξονα Προτεραιότητας 2: «Προστασία του Περιβάλλοντος και Αειφόρος Ανάπτυξη», με τίτλο: «Έργα Κατασκευής, Αντικατάστασης, Βελτίωσης και Επέκτασης Δικτύων Αποχέτευσης Όμβριων Υδάτων».

 Πρόκειται για μελέτες που εκπονήθηκαν την τελευταία διετία υπό την επίβλεψη των  τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας κινώντας άμεσα τις διαδικασίες για να υποβληθούν εγκαίρως για χρηματοδότηση.

Τα έργα που προβλέπονται αφορούν κατασκευή νέων ή αναβάθμισεις-επεκτάσεις υφιστάμενων δικτύων αποχέτευσης ομβρίων υδάτων και με την υλοποίησή τους  θα αντιμετωπιστούν χρονίζοντα προβλήματα βελτιώνοντας το οικιστικό περιβάλλον και δημιουργώντας ταυτόχρονα συνθήκες ασφάλειας από ακραία καιρικά φαινόμενα.

Αναρτήθηκε στις 19 Ιούλιος 2018

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα