Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δημοπρατούνται οι παιδικές χαρές , αναδόχους για έργα ανέδειξε η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ζίτσας

Δημοπρατούνται οι παιδικές χαρές , αναδόχους για έργα ανέδειξε η Οικονομική Επιτροπή  Δήμου Ζίτσας

Στη δημοπράτηση δεκατριών (13) νέων υπερσύγχρονων και ασφαλών παιδικών χαρών που έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα “ΦιλόΔημος ΙΙ” προχωρά ο Δήμος Ζίτσας με απόφαση του Δημάρχου Μιχάλη Πλιάκου.

Ειδικότερα, σε εξέλιξη βρίσκεται ο ανοιχτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου για το έργο «Προμήθεια -Τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Ζίτσας» προϋπολογισμού 260.000ευρώ. Ο διαγωνισμός είναι ηλεκτρονικός με ανοιχτή διαδικασία μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ) και η προθεσμία υποβολής των προσφορών λήγει την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018.

Το έργο περιλαμβάνει εργασίες αναβάθμισης και ανακατασκευής δεκατριών (13) υφιστάμενων Παιδικών Χαρών με την προμήθεια και τοποθέτηση παιχνιδιών, δαπέδων και λοιπού αστικού εξοπλισμού, στα πλαίσια βελτίωσης και αναβάθμισης των κοινόχρηστων χώρων του Δήμου για το έτος 2018. Οι παρεμβάσεις θα γίνουν στις παιδικές χαρές των ακόλουθων Τοπικών Κοινοτήτων: Άνω Λαψίστας, Ασφάκας, Βουτσαράς, Δεσποτικού, Ελεούσας, Καρίτσας, Κάτω Ζαλόγγου, Κάτω Λαψίστας, Αναργύρων, Κουρέντων, Λιγοψάς, Παλιουρής, Πρωτόπαππας.

ΑΝΑΔΟΧΟΙ ΣΕ ΕΡΓΑ

Αναδόχους για έργα υποδομής ανέδειξε στην τελευταία της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.

 Συγκεκριμένα:

  • Για το έργο «Ανακαίνιση Πνευματικού Κέντρου Τ.Κ. Πετσαλίου», προϋπολογισμού 100.000 ευρώ. Ανάδοχος, «Μαίανδρος Τεχνική και Εμπορική Α.Ε.».
  • Για το έργο «Αξιοποίηση υδάτινου δυναμικού Τ.Κ. Αγίου Ιωάννη Δήμου Ζίτσας», προϋπολογισμού 15.200ευρώ. Ανάδοχος, Ναπολέων Ζώτος.
  • Για το έργο «Διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων Τ.Κ. Ζωοδόχου και Τ.Κ. Πετραλώνων», προϋπολογισμού 102.500ευρώ. Ανάδοχος, Λάζαρος Βλάχος.

 

 

Αναρτήθηκε στις 07 Νοέμβριος 2018

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα