Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Κάλαντα στο Δημαρχείο Ζίτσας

                                              Κάλαντα στο Δημαρχείο Ζίτσας

Με χαρούμενες παιδικές φωνές και τους ήχους των παραδοσιακών τριγώνων πλημμύρισε την παραμονή των Χριστουγέννων (Δευτέρα, 24/12/2018), το Δημαρχείο Ζίτσας, στην Ελεούσα.

Ομάδες παιδιών όλων των ηλικιών έψαλλαν τα κάλαντα στο Δήμαρχο,  τους Αντιδημάρχους, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου,  Δημοτικούς Συμβούλους και υπαλλήλους του Δήμου. Ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος, τους προσέφερε γλυκά, όπως προστάζει το έθιμο των ημερών και αντάλλαξε ευχές μαζί τους για καλές γιορτές με υγεία και πρόοδο.

Την Παρασκευή (21/12/2018), το «πνεύμα» των Χριστουγέννων έφεραν στο Δημαρχείο οι μαθητές της Γ’ τάξης του Λυκείου Ελεούσας ψάλλοντας τα κάλαντα, αλλά και οι μαθητές του Γυμνασίου Ελεούσας με την καθιερωμένη διοργάνωση χριστουγεννιάτικου μπαζάρ, τα έσοδα του οποίου φέτος, διατέθηκαν στο ίδρυμα αυτιστικών «Ελένης Γύρα» στην Τ.Κ. Ζίτσας.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη το Δ/ντη του Γυμνασίου Κωνσταντίνου Πλακαλή και την καθηγήτρια Δήμητρα Γούση για την πρωτοβουλία των παιδιών να προσφέρουν τα έσοδα που συγκέντρωσαν από τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές και δημιουργίες τους σε πάσχοντες συνανθρώπους μας. Στους μαθητές της Γ΄Λυκείου, και τις καθηγήτριες   που τους συνόδευαν, ο κ. Πλιάκος, ευχήθηκε καλή δύναμη, μιας και μπαίνουν στην τελική ευθεία πριν τις Πανελλαδικές εξετάσεις, προκειμένου να κάνουν πράξη τα όνειρά τους και να πετύχουν τους στόχους τους. 

 

Φωτογραφικό υλικό

                                              Κάλαντα στο Δημαρχείο Ζίτσας
Αναρτήθηκε στις 24 Δεκέμβριος 2018

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα