Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Κάλαντα στο Δημαρχείο και Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα από το Δήμαρχο Ζίτσας

Κάλαντα στο Δημαρχείο και Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα από το Δήμαρχο Ζίτσας

Εορταστική η ατμόσφαιρα στο Δημαρχείο Ζίτσας, στην Ελεούσα, την παραμονή Πρωτοχρονιάς (31/12/2018) καθώς πλημμύρισε με χαρούμενες παιδικές φωνές που έψαλλαν τα κάλαντα στο Δήμαρχο, Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους και υπαλλήλους του Δήμου. Το έθιμο με παραδοσιακά κάλαντα τήρησαν επίσης  τα μέλη της Στρατιωτικής μουσικής της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας καθώς  και φαντάροι του 625 Μ/Π Τ.Π. του στρατοπέδου «Κατσιμήτρου» στο Πέραμα.

 

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος  αναφέρει:

«Αγαπητές συνδημότισσες, Αγαπητοί συνδημότες,

 

Εύχομαι το 2019 να ανατείλει το λαμπερό αστέρι που θα μας χαρίσει υγεία, δύναμη, υπομονή και επιμονή για να αντιμετωπίσουμε τις όποιες προκλήσεις και δυσκολίες και ταυτόχρονα να μας οδηγήσει στην απαρχή μιας νέας δημιουργικής πορείας τόσο για τους ίδιους, όσο και για τον τόπο μας.

Τα χρόνια που πέρασαν ήταν γεμάτα ανατροπές και ραγδαίες εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα, για όλους μας.

Στο Δήμο Ζίτσας αντισταθήκαμε εμπράκτως στη ζοφερή οικονομική πραγματικότητα και αντί να καταγγέλλουμε και να μεμψιμοιρούμε, προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις στα προβλήματα του τόπου και των κατοίκων του.

Ήταν και παραμένει καθημερινός ο αγώνας μας, με λάθη και παραλείψεις ενίοτε, που όμως μας δίδαξαν πως να πορευτούμε στη συνέχεια, για να παραμείνει ο Δήμος Ζίτσας και όλοι μας δυνατοί και ζωντανοί στην κρίση.

Με αυτογνωσία, νηφαλιότητα, θέληση και εργατικότητα καταφέραμε να τεθούν οι βάσεις που θα αποτελέσουν το μοχλό μιας αναπτυξιακής προοπτικής στο Δήμο μας.

Άλλωστε αυτό το βιώνουν καθημερινά οι συμπολίτες μας με τα δεκάδες έργα σε βασικές υποδομές που βελτιώνουν την καθημερινότητά τους. Όλες μας οι προσπάθειες έχουν κατεύθυνση και στόχο τις πραγματικές ανάγκες των δημοτών μας.

Ο Δήμος Ζίτσας αλλάζει με σταθερά βήματα και αυτό είναι ορατό σε  όσους ζουν αλλά και επισκέπτονται τον τόπο μας.

Εμείς, με τον ίδιο ζήλο και αντλώντας δύναμη από τη δική σας στήριξη και βοήθεια θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε  με προσήλωση για την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει και δεν είναι άλλοι από την ουσιαστική και ποιοτική ανάπτυξη, με κυρίαρχο στοιχείο την ανθρωπιά.

Στην προσπάθεια αυτή όμως, σας θέλουμε όλους συμπαραστάτες και συμμάχους, γιατί η κατάκτηση των στόχων, απαιτεί συνένωση δυνάμεων, όραμα και σκληρή δουλειά.

Με πίστη, ελπίδα και αισιοδοξία, εύχομαι από καρδιάς Χρόνια πολλά, Υγεία, Ευημερία κάθε Οικογενειακή και προσωπική ευτυχία,  σε όλους.

Το 2019 να αποτελέσει αφετηρία δημιουργικής αναγέννησης για τον τόπο μας, για την Ήπειρο, για  τη χώρα μας.

Καλή χρονιά».    

 

Φωτογραφικό υλικό

Κάλαντα στο Δημαρχείο και Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα από το Δήμαρχο Ζίτσας
Αναρτήθηκε στις 31 Δεκέμβριος 2018

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα