Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Στο «Φιλόδημο ΙΙ» το αθλητικό κέντρο Τ.Κ. Ζίτσας

Στο «Φιλόδημο ΙΙ»  το αθλητικό κέντρο  Τ.Κ. Ζίτσας

«Πράσινο φως» για δημιουργία σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων στην Τ.Κ. Ζίτσας έδωσε ο Υπουργός Εσωτερικών Αλ. Χαρίτσης εντάσσοντας στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» την πρόταση που είχε υποβάλει ο Δήμος Ζίτσας για το έργο «Αναβάθμιση αθλητικού κέντρου Τ.Κ. Ζίτσας».

Το εν λόγω έργο προϋπολογισμού 317.000ευρώ, με την υλοποίησή του θα αναβαθμίσει σημαντικά τις αθλητικές υποδομές  της Τοπικής Κοινότητας Ζίτσας και της γύρω περιοχής δίνοντας τη δυνατότητα  στη νεολαία και τα μέλη των αθλητικών συλλόγων να προπονούνται και να αγωνίζονται σε σύγχρονους χώρους άθλησης.

Η Δημοτική Αρχή Ζίτσας αντιλαμβανόμενη τη σπουδαιότητα αναβάθμισης του συγκεκριμένου αθλητικού χώρου, από την ανάληψη των καθηκόντων της με παρεμβάσεις αναβάθμισε τις υπάρχουσες υποδομές. Ενδεικτικό αυτού, αποτελεί το γεγονός ότι στις αρχές του έτους κάλυψε  ένα σημαντικό κενό ετών στις υποδομές, ηλεκτροδοτώντας τα αποδυτήρια, καθώς ήταν το μοναδικό γήπεδο που δεν είχε ηλεκτροδοτηθεί μέχρι σήμερα.

Η ένταξή του στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» έρχεται να δικαιώσει  τον αγώνα που κατέβαλε όλο αυτό το διάστημα για να εξασφαλισθούν πιστώσεις από χρηματοδοτικά προγράμματα προκειμένου να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο στην περιοχή.

Αναρτήθηκε στις 13 Ιούνιος 2019

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα