Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Ζίτσας στους επιτυχόντες στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Ζίτσας στους επιτυχόντες στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.

Μετά την ανακοίνωση, από το Υπουργείο Παιδείας, των βάσεων εισαγωγής στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης των μαθητών που πήραν μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις, ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος  σε γραπτό μήνυμά του αναφέρει τα εξής :

 «Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες των Λυκείων του Δήμου Ζίτσας - αλλά και της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων – σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για τον αγώνα που δώσατε.

Με την εισαγωγή σας σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης βλέπετε τους κόπους σας να επιβραβεύονται με τον καλύτερο τρόπο. Χαρείτε την επιτυχία σας. Στη μελλοντική σας πορεία, και στα φοιτητικά σας χρόνια, επιδιώξτε να εφοδιαστείτε με εμπειρίες, γνώσεις και ερεθίσματα, που θα αποτελέσουν τα εχέγγυα για να χτίσετε το δικό σας μέλλον, αλλά και το μέλλον του τόπου μας.

Αυτό βέβαια ισχύει και για όσους δεν καταφέρατε, παρά την προσπάθεια που καταβάλατε, να πετύχετε την εισαγωγή σας στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Να θυμάστε πως ο αγώνας για την κατάκτηση των ονείρων και την επίτευξη των στόχων είναι διαρκής.

Η ζωή είναι μπροστά σας και σας ανήκει, αρκεί να επικεντρώνεστε σε αυτά που ποθεί η καρδιά σας. Άλλωστε, μόνο οι σπουδές και τα πτυχία δε δημιουργούν τις προϋποθέσεις  για την κατάκτηση της κοινωνικής καταξίωσης και της προσωπικής ευτυχίας.

Όταν σας βλέπουμε να προοδεύετε, να διεκδικείτε και να πετυχαίνετε στη ζωή σας είμαστε το ίδιο υπερήφανοι και χαρούμενοι για όλους.

Καλή τύχη και καλή σταδιοδρομία

 

Αναρτήθηκε στις 27 Αύγουστος 2019

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα