Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Ζίτσας για το 2020

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Ζίτσας για το 2020

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, ο προϋπολογισμός και το ολοκληρωμένο πλαίσιο δράσης του Δήμου Ζίτσας για το 2020, στη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (27/11/2019).  

Το σύνολο του προϋπολογισμού ανέρχεται στα 24.011.654,46 ευρώ και όπως υπογράμμισε στην εισήγησή του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Φώτης Ράρρας, «αποτελεί το εργαλείο δουλειάς των υπηρεσιών του Δήμου, αποτυπώνει πως ο Δήμος Ζίτσας προσπαθεί, καταφέρνει να στέκεται όρθιος και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο και ταυτόχρονα δίνει το στίγμα των επιδιώξεων της στρατηγικής της Δημοτικής Αρχής ώστε ο Δήμος να συνεχίσει να είναι πρωταγωνιστής των εξελίξεων».

Ακολούθως,ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών παρουσιάζοντας τα χαρακτηριστικά του προϋπολογισμού έκανε ειδική αναφορά με στοιχεία τόσο στη βελτίωση των οικονομικών του Δήμου όσο και στην αναπτυξιακή του αντίληψη με κοινωνικό πρόσημο.

«Καταθέτουμε σήμερα είπε, τον προϋπολογισμό και το ολοκληρωμένο πλαίσιο δράσης για το οικονομικό έτος 2020, με βασικούς στόχους την ορθολογική και ρεαλιστική εγγραφή εσόδων, τη συγκράτηση των δαπανών, την περαιτέρω ενίσχυση παραγωγικών επενδύσεων και την εξασφάλιση πιστώσεων για την χρηματοδότηση έργων. Αποδεικνύουμε καθημερινά ότι η ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση και πόσο μάλλον με την διοίκηση ενός μεγάλου δήμου όπως είναι ο Δήμος Ζίτσας, θέλει διεκδίκηση, αγώνα συνεχή, μάχη καθημερινή».

Κλείνοντας ο κ. Ράρρας ευχαρίστησε  όλους τους υπαλλήλους του Δήμου Ζίτσας, και ειδικότερα τα στελέχη της οικονομικής Υπηρεσίας, που εργάστηκαν για την κατάρτιση του προϋπολογισμού και το σχεδιασμό του ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης. «Η προσπάθεια είναι συλλογική, ανέφερε, όλοι μαζί εργαζόμαστε σκληρά ώστε να αφήσουμε τη δική μας παρακαταθήκη για τα επόμενα χρόνια και θα συνεχίσουμε βάζοντας τον πήχη ακόμη ψηλότερα».

 

Αναρτήθηκε στις 28 Νοέμβριος 2019

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα