Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Δημάρχου

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα  του Δημάρχου

«Αγαπητές συνδημότισσες, Αγαπητοί συνδημότες,

 

Υποδεχόμαστε το 2020 με την ελπίδα και την ευχή να χαρίσει σε όλους μας υγεία, χαρά, δύναμη και αισιοδοξία και να αποτελέσει την αφετηρία μιας νέας δημιουργικής πορείας για τον τόπο μας.

Τα τελευταία χρόνια λόγω της κρίσης, ήταν γεμάτα ανατροπές και ραγδαίες εξελίξεις που επηρέασαν όλους μας σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

Στο Δήμο Ζίτσας, παρά τις αντίξοες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, εργαστήκαμε για να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις και τις δυσκολίες που συναντήσαμε. Εργαστήκαμε με όσες δυνάμεις διαθέτουμε προκειμένου να μην απογοητεύσουμε τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν, να βελτιώσουμε την καθημερινότητά  τους με έργα υποδομής και να σταθούμε στο πλάι ειδικά των ευπαθών και αδύναμων κοινωνικά ομάδων.

Στον ίδιο δρόμο θα πορευτούμε και τη νέα χρονιά. Με σκληρή δουλειά, και παίρνοντας δύναμη από τη δική σας συμπαράσταση θα προχωρήσουμε μπροστά. Με υπευθυνότητα, αλληλεγγύη, αισιοδοξία, νέες ιδέες και προτάσεις, έργα ανάπτυξης και ευημερίας θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε προκειμένου ο Δήμος Ζίτσας να παραμείνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων.

Στόχος και ευχή μου για το 2020, είναι να καταφέρουμε όλοι μαζί να γυρίσουμε «σελίδα» και με αίσθημα ευθύνης να αντιστρέψουμε καθετί αρνητικό ώστε να θέσουμε τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο για το Δήμο μας, την Ήπειρο, την πατρίδα μας.

Το οφείλουμε άλλωστε, στα παιδιά μας και τις γενιές που έρχονται.

Με αυτές τις σκέψεις, με πίστη και ελπίδα, εύχομαι από καρδιάς σε όλους Χρόνια Πολλά, Υγεία, Ειρήνη,  Ευημερία, κάθε οικογενειακή και προσωπική ευτυχία.

Καλή Χρονιά».   

 

Αναρτήθηκε στις 31 Δεκέμβριος 2019

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα