Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Ζίτσας στους επιτυχόντες στα Α.Ε.Ι.

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Ζίτσας στους επιτυχόντες στα Α.Ε.Ι.

Μετά την ανακοίνωση, από το Υπουργείο Παιδείας, των βάσεων εισαγωγής στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης των μαθητών που πήραν μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις, ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος  σε γραπτό μήνυμά του αναφέρει τα εξής :

 «Συγχαίρω τις νέες και τους νέους των Λυκείων του Δήμου Ζίτσας - αλλά και της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων – που με κόπο, επίπονη προσπάθεια και κάτω από τις πρωτόγνωρες συνθήκες που διαμόρφωσε η πανδημία, κατάφεραν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα και να πετύχουν τους στόχους τους.

Είμαι βέβαιος, ότι θα συνεχίσουν με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο την προσπάθεια για την πραγμάτωση των στόχων τους, στο όμορφο ταξίδι της ακαδημαϊκής ολοκλήρωσης, δημιουργώντας ελπιδοφόρες προοπτικές για το μέλλον των ίδιων αλλά και της χώρας μας.

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει και στους νέους που δεν κατάφεραν να πετύχουν φέτος το στόχο τους και τους οποίους περιμένει μια δεύτερη προσπάθεια αλλά και πολλές άλλες επαγγελματικές ευκαιρίες, τις οποίες θα πρέπει να αξιοποιήσουν για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Γνωρίζουμε πως εν μέσω της πανδημίας οι δυσκολίες αυξήθηκαν και θα πρέπει όλοι μας να καταβάλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια και κόπο. Άλλωστε, σύμφωνα και με την ρήση του  Αριστοτέλη: «τα αγαθά κόποις κτώνται» και η γνώση είναι ένα αγαθό και σημαντικό εφόδιο για τη ζωή μας.

Αγαπητά μου παιδιά,

Να γνωρίζετε  πως για όλους σας αισθανόμαστε υπερηφάνεια και χαρά και στο μερίδιο που μας αναλογεί θεωρούμε χρέος μας, τη διασφάλιση ευνοϊκών συνθηκών για την ανέλιξή σας, στον επιστημονικό, επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο, μέσα από την εξασφάλιση ίσων ευκαιριών και προοπτικών.

Καλή πρόοδο, η κοινωνία μας σας περιμένει για να την κάνετε καλύτερη».

 

 

Αναρτήθηκε στις 28 Αύγουστος 2020

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα