Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Περί εξαπατηθέντων .…. ο λόγος

 

Επειδή αντιλαμβανόμαστε πως για κάποιους στο Δήμο Ζίτσας έχει αρχίσει ήδη η προεκλογική περίοδος, εμείς δηλώνουμε πως από εδώ και στο εξής θα ασχολούμαστε με τα γραφόμενά τους που έχουν μια στοιχειώδη σοβαρότητα, γιατί δεν θέλουμε να είμαστε συμμέτοχοι στο παιχνίδι τους το οποίο το μόνο που καταφέρνει είναι να απαξιώνει το Δήμο Ζίτσας και τους δημότες του.

Ενώ λοιπόν η Δημοτική Αρχή υλοποιεί και σχεδιάζει έργα σε βασικές υποδομές, δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ (Αγροτική οδοποιία, έργα ύδρευσης, αποχέτευσης, σχολικής στέγης, αθλητικών υποδομών κ.α.) η μείζων αντιπολίτευση μη έχοντας ουσιαστικό αντικείμενο  να ασχοληθεί αρέσκεται σε παιδιάστικες αντιδράσεις  με ανακοινώσεις και καταγγελίες  που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η τελευταία ανακοίνωση περί «εξαπάτησης», που όμως διαψεύδεται παταγωδώς από το μαγνητοσκοπημένο  απόσπασμα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου το οποίο είναι ήδη αναρτημένο στην ιστοσελίδα και στο face book του Δήμου Ζίτσας.

Όσο για το επιχείρημά τους, πως και στο υπόμνημα του δικηγόρου του Δήμου Ζίτσας χρησιμοποιείται ως πρόταση η ΒΙ.ΠΕ. Ιωαννίνων, αν δεν το έχουν καταλάβει, στο ψήφισμα του Δημοτικού     Συμβουλίου Ζίτσας καταγγέλλεται η ανάμειξη του γειτονικού Δήμου Δωδώνης στα του οίκου μας και όχι η αναφορά του στο συγκεκριμένο χώρο. Άλλωστε ο Δήμος Ζίτσας και σε προηγούμενη προσφυγή του, που αφορούσε την εγκατάσταση μονάδας βιοαερίου στην Κάτω Λαψίστα και για την  οποία δικαιώθηκε, επικαλούνταν και πάλι την πλημμέλεια της μη αναφοράς στη ΒΙ.ΠΕ.

Δυστυχώς κύριοι δεν εξαπατηθήκατε, αντιθέτως εσείς εξαπατήσατε τους δημότες που σας στήριξαν με την ψήφο τους στις προηγούμενες εκλογές λέγοντάς τους πως έχετε τις ικανότητες να ανταποκριθείτε στο λειτούργημα του Δημοτικού Συμβούλου.

Κρίμα!

Αναρτήθηκε στις 19 Μάρτιος 2021

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα