Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ

Σας ανακοινώνουμε ότι οι αιτήσεις εγγραφών και επανεγγραφών για τον Παιδικό Σταθμό  Ελεούσας, τον Παιδικό Σταθμό Βουνοπλαγιάς , τον Παιδικό Σταθμό Ροδοτοπίου και τον Παιδικό Σταθμό Ζίτσας για το σχολικό έτος 2021-2022 θα υποβάλλονται από 12 Μαΐου έως 2 Ιουνίου και ώρες  8:30 π.μ. - 14:00 μ.μ.

     Δικαίωμα εγγραφής έχουν τα νήπια  που έχουν συμπληρώσει 2,5 χρόνια στις 31-08-2021 δηλ. να έχουν γεννηθεί από 1-1-2018 έως και 28-2-2019                                  

     Λόγω των περιοριστικών μέτρων για την εξάπλωση του COVID-19 και των ειδικών συνθηκών που επικρατούν σήμερα στην ελληνική κοινωνία οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται με όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλιση της υγείας των πολιτών δηλ. με προστατευτική μάσκα και απολύμανση των χεριών με απολυμαντικό υγρό που θα παρέχει η υπηρεσία, σεβόμενοι πάντα τις δυσκολίες που τυχόν  προκύψουν.

     Επομένως για να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός, οι γονείς θα μπορούν να προμηθεύονται την αίτηση καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, από την ιστοσελίδα του Δήμου Ζίτσας.

     Η κατάθεση των δικαιολογητικών για όλους τους Σταθμούς (Ελεούσας, Βουνοπλαγιάς ,Ροδοτοπίου και Ζίτσας) θα πραγματοποιείται:

Στα γραφεία του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Δήμο Ζίτσας.(παλιό Δημαρχείο) από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:30 έως 14:00 και μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στo τηλ :2651360216..

     Για να γίνει δεκτή η αίτηση εγγραφής /επανεγγραφής, οι γονείς ή οι κηδεμόνες θα πρέπει να καταθέσουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

 

     Η Ε.Ε.Τ.Α.Α.  θα εκδώσει την πρόσκληση για τους γονείς που επιθυμούν να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα δωρεάν φιλοξενίας παιδιών σε Παιδικούς Σταθμούς μέσω της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Οι  γονείς θα ενημερωθούν για την πρόσκληση αυτή όταν θα εκδοθεί  με τον ίδιο τρόπο που ενημερώθηκαν για τις εγγραφές

Αναρτήθηκε στις 10 Μάιος 2021

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα