Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δυναμική είναι η παρουσία του Δήμου Ζίτσας στην έκθεση «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2021»

Δυναμική είναι η παρουσία του Δήμου Ζίτσας στην έκθεση «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2021»

Με στόχο την ανάδειξη και προβολή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της περιοχής καθώς και των προϊόντων του, ο Δήμος Ζίτσας συμμετέχει στην  έκθεση «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2021»  που διοργανώνεται στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων.

 Τα εγκαίνια της έκθεσης, που τελεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, της Περιφέρειας Ηπείρου και των Δήμων Ζίτσας και Δωδώνης, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (/16/10/2021)  από  τον  Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γεώργιο Στύλιο παρουσία των τοπικών αρχών και φορέων της Ηπείρου καθώς και πλήθους κόσμου.

«Συμμετέχουμε ως εκθέτες, προβάλλοντας  τα προϊόντα καθώς και το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ζίτσας, Μιχάλης Πλιάκος, σηματοδοτώντας τις προτεραιότητες της Δημοτικής αρχής, που με τη σύμφωνη γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου, συμμετέχει στη φετινή διοργάνωση.

Ο Δήμος Ζίτσας συμμετέχει στην έκθεση με δικό του περίπτερο δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα  σε τοπικές επιχειρήσεις να προβάλουν τη δραστηριότητα και τα προϊόντα τους ενώ ήδη έχει προετοιμαστεί για να δώσει δυναμικό παρόν  στο 12ο  Φεστιβάλ Ελληνικού μελιού που διοργανώνεται στις αρχές Δεκεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα.

                                               

Αναρτήθηκε στις 18 Οκτώβριος 2021

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα