Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ο Δήμος Ζίτσας βράβευσε τους αριστούχους μαθητές των σχολείων του και τους επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Ο Δήμος Ζίτσας βράβευσε τους αριστούχους  μαθητές των σχολείων του και τους επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Με ένα ξεχωριστό τρόπο, προσαρμοσμένο στα δεδομένα που ορίζουν οι υγειονομικές συνθήκες λόγω της πανδημίας, πραγματοποιήθηκε φέτος από το Δήμο Ζίτσας η καθιερωμένη βράβευση των αριστούχων μαθητών των Γυμνασίων και Λυκείων, καθώς και των αποφοίτων των Λυκείων που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σε τελετές που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη και την Πέμπτη (22 & 23 /12/2021) στις αίθουσες εκδηλώσεων των έξι (06) σχολικών μονάδων του Δήμου, η Αρμόδια Αντιδήμαρχος Γιαννούλα Γεωργούλη, η Αντιδήμαρχος  και Πρόεδρος της Β/θμιας σχολικής Επιτροπής, Χριστίνα Παπαδημητρίου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και μέλη της σχολικής Επιτροπής Σπύρος Πάικας, Οδυσσέας Νάσιος, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Περικλής Γρίβας καθώς και οι Διευθυντές και εκπαιδευτικοί των Γυμνασίων (Ελεούσας, Μεταμόρφωσης, Ζίτσας, Βροσίνας) του Λυκείου Ελεούσας και του ΕΠΑΛ  επέδωσαν στους αριστούχους μαθητές τα αριστεία και τα αναμνηστικά δώρα.

Στους χαιρετισμούς τους όλοι  στάθηκαν στις δυσκολίες και πρωτόγνωρες καταστάσεις που βίωσαν μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς λόγω της πανδημίας, συγχαίροντάς τους ταυτόχρονα για τις επιδόσεις και επιτυχίες τους. 

«Παρά τη μακρόχρονη απουσία σας από τη δια ζώσης διδασκαλία  μια εκπαιδευτική διαδικασία που ήταν για όλους πρωτόγνωρη, καταφέρατε με τη σημαντική συμβολή των καθηγητών σας και φέτος να διακριθείτε και να πετύχετε τους στόχους σας. Μας κάνετε όλους υπερήφανους», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αντιδήμαρχος Γιαννούλα Γεωργούλη απευθυνόμενη στους μαθητές και τους προέτρεψε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο τις  προσπάθειές τους για την επίτευξη των στόχων τους.

Αναρτήθηκε στις 23 Δεκέμβριος 2021

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα