Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Διανομή πακέτων με είδη διατροφής από το Δήμο Ζίτσας

Διανομή πακέτων με είδη διατροφής από το Δήμο  Ζίτσας

Στο πλευρό ευάλωτων νοικοκυριών στέκεται και φέτος ο Δήμος Ζίτσας με τη διανομή τροφίμων και ειδών που καλύπτουν βασικές ατομικές ανάγκες μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου και  του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ FEAD)».

Από το Σεπτέμβριο έως σήμερα οργάνωσε και πραγματοποίησε συνολικά επτά (07) διανομές σε  περισσότερα από 200 νοικοκυριά.

Οι τελευταίες διανομές έγιναν παραμονές των εορτών των Χριστουγέννων  όπου μοιράστηκαν δέματα με είδη διατροφής σε ωφελούμενους εγγεγραμμένους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Τα προϊόντα που περιελάμβαναν τα δέματα συγκεντρώθηκαν μέσω του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ FEAD)»,  με αγορά από ίδιους πόρους του Δήμου Ζίτσας και με δωρεά από τοπικές επιχειρήσεις που συνδράμουν στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.    

Στο κάλεσμα αλληλεγγύης και προσφοράς προς το συνάνθρωπο που απηύθυνε ο Δήμος  Ζίτσας, ανταποκρίθηκαν και φέτος με προϊόντα τους, οι ακόλουθες επιχειρήσεις: «ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ Α.Ε.», «ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΗ ΥΙΟΙ Ο.Ε..», «ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.»,«ΣΔΟΥΚΟΣ Α.Ε.» «ΖΑΦΕΙΡΗ ΑΦΟΙ Ι.Κ.Ε.», «ΜΑΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.»,  «ΚΛΕΙΤΣΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ & ΥΙΟΣ ΙΚΕ», « ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΒΛΑΧΟΣ», «ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΚΑΛΑΤΖΟΓΛΟΥ», «ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ», « ΜΠΕΡΡΗΣ Α.Ε.», «ΜΕΛΙΓΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ Ο.Ε.», « ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΠΑΝΟΣ Α.Ε».

Με  την πολύτιμη προσφορά τους αποδεικνύουν έμπρακτα πως στις δύσκολες εποχές που διανύουμε υπάρχουν επιχειρήσεις με κοινωνικό πρόσημο και ο Δήμος Ζίτσας αισθάνεται την ανάγκη να τις ευχαριστήσει καθώς συνδράμουν στην προσπάθειά του να στηρίξει όσους δημότες του, ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.

 

Αναρτήθηκε στις 24 Δεκέμβριος 2021

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα