Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Διανομή καινούργιων παπουτσιών σε παιδιά ευπαθών οικογενειών

Διανομή καινούργιων παπουτσιών σε παιδιά ευπαθών οικογενειών

Στο  «πλευρό» παιδιών ευπαθών οικογενειών συνεχίζει να βρίσκεται ο Δήμος Ζίτσας με δράσεις που ενισχύουν το κοινωνικό του «πρόσωπο».

Μέσω  του Κέντρου Κοινότητας που ανταποκρίθηκε για ακόμη μία φορά, στην πρόσκληση της οργάνωσης «Μαζί για το Παιδί» μοίρασε παπούτσια σε  40 παιδιά ηλικίας 4 έως 18 ετών. Η δράση, υλοποιήθηκε χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη της εταιρείας ΤΟΜS που προσέφερε τα καινούργια ζευγάρια παπούτσια.

Εκπρόσωποι του «Μαζί για το Παιδί» με τους υπαλλήλους του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ζίτσας υποδέχθηκαν τα παιδιά στα γραφεία του Κέντρου Κοινότητας και τους προσέφεραν από ένα ζευγάρι παπούτσια.

Είχε προηγηθεί από το Κέντρο Κοινότητας η καταγραφή των αναγκών με συγκεκριμένα οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια των παιδιών οικογενειών που διαμένουν στις Κοινότητες του Δήμου Ζίτσας.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΕΒΑ

Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε μία ακόμη διανομή τροφίμων-ειδών παντοπωλείου σε ευπαθείς κοινωνικά στο πλαίσιο του   Προγράμματος «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους Τ.Ε.Β.Α/ FEAD 2014-2020», στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Ζίτσας.

Υπάλληλοι του Δήμου, παρουσία της αρμόδιας αντιδημάρχου Χριστίνας Παπαδημητρίου-Θεμελή, μοίρασαν σε 121 νοικοκυριά, που είναι δικαιούχοι του προγράμματος, δέματα με βασικά είδη διατροφής.

Αναρτήθηκε στις 16 Ιούνιος 2022

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα