Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ορθοπεταλιές στο Δήμο Ζίτσας

Ορθοπεταλιές στο Δήμο Ζίτσας

Ο άστατος καιρός το απόγευμα της Πέμπτης (16/06/2022) δεν πτόησε τους 50 ποδηλάτες, όλων των ηλικιών, οι οποίοι συμμετείχαν στην ποδηλατοδρομία που οργάνωσε ο Δήμος Ζίτσας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που προγραμματίζει και διοργανώνει τους θερινούς μήνες.

Η εκκίνηση δόθηκε λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα από την πλατεία Δημαρχείου στην Ελεούσα και  οι συμμετέχοντες, μετά από διαδρομή 22 περίπου χιλιομέτρων κατέληξαν στην πλατεία του παλιού Δημαρχείου. Εκεί, έντεκα τυχεροί κέρδισαν,  μετά από κλήρωση, ένα ποδήλατο και 10 κράνη ποδηλασίας, ενώ σε όσους πήραν μέρος απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα.

«Στείλαμε ένα ηχηρό μήνυμα για την αναγκαιότητα της χρήσης του ποδηλάτου ως ένα ασφαλές, προσιτό και φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μετακίνησης», ανέφερε η αρμόδια αντιδήμαρχος Γιαννούλα Γεωργούλη με αφορμή τη διεξαγωγή της ποδηλατοδρομίας και ευχαρίστησε το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων για την πολύτιμη συνδρομή του στην ασφάλεια της διοργάνωσης. 

Αναρτήθηκε στις 17 Ιούνιος 2022

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα