Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Συγχαρητήρια από το Δήμαρχο Ζίτσας στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων

Συγχαρητήρια από το  Δήμαρχο Ζίτσας στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων

Μετά την ανακοίνωση, από το Υπουργείο Παιδείας, των βάσεων εισαγωγής στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης των μαθητών που πήραν μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις, ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος  σε γραπτό μήνυμά του αναφέρει:

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των Λυκείων του Δήμου Ζίτσας,  αλλά και σε όλα τα Ηπειρωτόπουλα  που με σκληρή και επίπονη προσπάθεια, κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή τους σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Τα υψηλά ποσοστά επιτυχιών που αγγίζουν το άριστα για τους μαθητές των Λυκείων του Δήμου Ζίτσας, αποδεικνύουν πως η περασμένη χρονιά, ήταν μια παραγωγική και άκρως δημιουργική παρά τις δύσκολες συνθήκες που διαμόρφωσε η πανδημία με οικονομικές και κοινωνικές προεκτάσεις.

Είμαι βέβαιος, ότι θα συνεχίσουν με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο την προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων τους, στο όμορφο ταξίδι της ακαδημαϊκής ολοκλήρωσης, δημιουργώντας ελπιδοφόρες προοπτικές για το μέλλον του τόπου.

Επίσης, συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στους γονείς, όσο και στους εκπαιδευτικούς των μαθητών, που με τη στήριξη και τη συμπαράσταση που τους παρείχαν, συνέβαλαν στην επίτευξη της επιτυχίας.

Θα ήθελα όμως να απευθυνθώ και σε όσους φέτος δεν κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους και να τους υπενθυμίσω, πως η προσπάθεια και ο αγώνας δεν σταματούν στην πρώτη δυσκολία, τους περιμένουν και άλλες ευκαιρίες, τις οποίες θα πρέπει να αξιοποιήσουν για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Καλή τύχη σε όλους.»

Αναρτήθηκε στις 29 Ιούλιος 2022

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα