Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

«Γενεαλογικό δέντρο Βροσινιωτών», το νέο βιβλίο του Προέδρου της Κοινότητας Βροσίνας, Δημ. Βούρδα

«Γενεαλογικό δέντρο Βροσινιωτών», το νέο βιβλίο του Προέδρου της Κοινότητας Βροσίνας, Δημ. Βούρδα

 

Με φόντο το επιβλητικό μονότοξο γεφύρι της Βροσίνας, στο Ζαλογγίτικο ποταμό πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Προέδρου της Κοινότητας Δημητρίου Βούρδα με τίτλο: « Γενεαλογικό Δέντρο Βροσινιωτών».

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος, ενώ την παρουσίαση του βιβλίου έκανε ο Τάσος Βασιλείου συνταξιούχος εκπαιδευτικός, συγγραφέας βιβλίων και τέως αντιδήμαρχος Μολοσσών. «Στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες γιατί δίνουν τη δυνατότητα στους νεότερους να δεθούν και να γνωρίσουν την πατρογονική τους γη και στους παλαιότερους να ταξιδέψουν νοερά στον τόπο που μεγάλωσαν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ζίτσας ενώ έκανε ειδική μνεία στην προσπάθεια ανάδειξης της περιοχής λέγοντας: «όταν υπάρχει διαδημοτική συνεργασία προχωράμε σε παρεμβάσεις που προβάλουν και αναδεικνύουν μνημεία τα οποία αποτελούν σημεία αναφορά για τον τόπο».

 Ο συγγραφέας του βιβλίου και Πρόεδρος της Κοινότητας Βροσίνας προλογίζοντας την εκδήλωση, ευχαρίστησε το Δήμο Ζίτσας για τη στήριξη στην έκδοση της συγγραφικής του προσπάθειας, καθώς και τον ομιλητή αλλά και  τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση για την τιμή που του επιφύλασσαν.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Βασίλης Γαρδίκος,  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ιωάννα Καλογήρου και Κώστα Λεοντίου, Πρόεδροι Κοινοτήτων του Δήμου Ζίτσας, αλλά και του όμορου Δήμου Φιλιατών, ο πρώην Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος Γιώργος Οικονόμου και κάτοικοι των γύρω οικισμών.

 

Φωτογραφικό υλικό

«Γενεαλογικό δέντρο Βροσινιωτών», το νέο βιβλίο του Προέδρου της Κοινότητας Βροσίνας, Δημ. Βούρδα
Αναρτήθηκε στις 17 Αύγουστος 2022

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα