Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δρομολογούνται σημαντικά έργα υποδομών στο Δήμο Ζίτσας

Δρομολογούνται σημαντικά έργα υποδομών στο Δήμο Ζίτσας

Η καλοκαιρινή ραστώνη δεν άγγιξε τις Τεχνικές Υπηρεσίες και το Τμήμα Προγραμματισμού του Δήμου Ζίτσας που όλο αυτό το διάστημα με γοργούς ρυθμούς προχωρούν τις διαδικασίες για τη δρομολόγηση σημαντικών έργων υποδομών σε Κοινότητες και Οικισμούς του Δήμου.

Ειδικότερα, στις αρχές του μήνα ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε το έργο ενεργειακής αναβάθμισης σχολικών κτιρίων Δήμου Ζίτσας, προϋπολογισμού 930.000ευρώ που αφορούσε στην αναβάθμιση και βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης τεσσάρων (4) σχολικών συγκροτημάτων, των Δημοτικών Σχολείων Ροδοτοπίου, Βουνοπλαγιάς και Ελεούσας.

Επίσης, ολοκληρώθηκε η Α΄ φάση της δημοπράτησης για την κατασκευή του πολιτιστικού κέντρου στην κοινότητα Βερενίκης , ενώ μπαίνει στην τελική ευθεία η δημοπράτηση του έργου ανάπλασης του «Πάρκου Ηρώων» στην κοινότητα Ροδοτοπίου προϋπολογισμού 500.000ευρώ, αφού η προθεσμία για την υποβολή προσφορών από τους υποψήφιους αναδόχους λήγει τη Δευτέρα 29 Αυγούστου.

Παράλληλα, έχουν ολοκληρωθεί και είναι έτοιμες να υποβληθούν προς ένταξη όταν υπάρξει αντίστοιχο πρόγραμμα χρηματοδότησης η μελέτη για το Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων Κοινότητας  Βουνοπλαγιάς και του Οικισμού Αμπελάκια, καθώς και η μελέτη Διευθέτησης Ομβρίων Υδάτων Βουνοπλαγιάς. «Συνεχίζουμε να προετοιμαζόμαστε με νέες μελέτες που ωριμάζουμε για να διεκδικήσουμε χρηματοδοτήσεις για αναγκαία έργα που θα αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των πολιτών», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος.

Αναρτήθηκε στις 19 Αύγουστος 2022

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα