Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Προληπτική ιατρική από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε μαθητές δημοτικών σχολείων του Δήμου Ζίτσας

Προληπτική ιατρική από  «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε μαθητές δημοτικών σχολείων του Δήμου Ζίτσας

Επισκέψεις σε δημοτικά σχολεία του Δήμου Ζίτσας πραγματοποιεί την εβδομάδα που διανύουμε η κινητή μονάδα προληπτικής ιατρικής του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Από τη Δευτέρα (17-10-2022) έως την Παρασκευή (21-10-2022) περισσότεροι από 200 μαθητές των δημοτικών σχολείων υποβάλλονται σε προληπτικούς οδοντιατρικούς ελέγχους από οδοντιάτρους, μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων που προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους. 

Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ζίτσας στο πλαίσιο των παρεμβάσεων που υλοποιεί με στόχο την πρόληψη και ευαισθητοποίηση των πολιτών, όλων των ηλικιών σε θέματα υγείας.

«Ευχαριστούμε πολύ «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τους εθελοντές γιατρούς που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Κέντρου Κοινότητας και με τη συνδρομή τους υλοποιούμε ουσιαστικές παρεμβάσεις στον τομέα  της πρόληψης ειδικά στα παιδιά», αναφέρει η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Χριστίνα Παπαδημητρίου επισημαίνοντας πως «ο Δήμος Ζίτσας   στην προσπάθειά του να ανταποκριθεί σε βασικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, όπως είναι η προαγωγή και η διασφάλιση της υγείας των δημοτών, επιδιώκει τέτοιες συνέργειες». 

Αναρτήθηκε στις 18 Οκτώβριος 2022

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα