Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δελτία Τύπου

Ημερίδα με θέμα: «Νέοι Αγρότες-Υποδομές στα ορεινά βοσκοτόπια» στην Τ.Κ. Ζίτσας

Ενημερωτική ημερίδα για τους τρόπους αξιοποίησης των κονδυλίων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 που αφορούν νέους αγρότες καθώς και τα σχέδια βελτίωσης που έχουν υψηλή επιδότηση και μπορούν να στηρίξουν τους επαγγελματίες αγρότες – επιχειρηματίες πραγματοποιείται την Τετάρτη (23/08/2017) στις 7 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο της Τ.Κ. Ζίτσας.      

Αναρτήθηκε στις 21 Αύγουστος 2017 Περισσότερα »
Εκδήλωση μνήμης για τα θύματα των γερμανικών στρατευμάτων κατοχής το 1944 στη Δ.Κ. Ελεούσας

Τη μνήμη των έξι νεαρών ανδρών που τον Αύγουστο του 1944 εκτελέσθηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής στα «Αμπέλια»  της Δ.Κ. Ελεούσας, τίμησαν με εκδήλωση που διοργάνωσαν ο Δήμος Ζίτσας και η Δημοτική Κοινότητα Ελεούσας, το πρωί της Κυριακής (20/8/2017).

Αναρτήθηκε στις 21 Αύγουστος 2017 Περισσότερα »
Η Ζίτσα μέσα από το φωτογραφικό φακό του Γιώργου Δρόσου

Οδοιπορικό στη Ζίτσα του περασμένου αιώνα αποτελεί η έκθεση φωτογραφιών του αείμνηστου φωτογράφου Γιώργου Δρόσου που πραγματοποιείται στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Τ.Κ. Ζίτσας από τον τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο.

Αναρτήθηκε στις 17 Αύγουστος 2017 Περισσότερα »
Μιχάλης Πλιάκος: «Όλοι μαζί να διεκδικήσουμε ένα σύγχρονο και λειτουργικό αεροδρόμιο»

Την πάγια θέση του πως όλοι μαζί θα πρέπει να διεκδικήσουν και να απαιτήσουν, ώστε το αεροδρόμιο «Βασιλεύς Πύρρος» να καταστεί σύγχρονο και λειτουργικό  για να προσελκύσει το ενδιαφέρον αεροπορικών εταιρειών που θα δώσουν νέες προοπτικές στην ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή, επανέλαβε ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ιωαννίνων το μεσημέρι της Πέμπτης (10/08/2017).

Αναρτήθηκε στις 11 Αύγουστος 2017 Περισσότερα »
«Χρηστοβασίλεια 2017»: Αφιερωμένες οι εκδηλώσεις στον αείμνηστο γιατρό - συγγραφέα Αναστάσιο Παπαγγέλλη

Στη μνήμη του γιατρού-συγγραφέα Αναστάσιου Παπαγγέλη από τα Κούρεντα,  ήταν αφιερωμένες οι φετινές εκδηλώσεις «Χρηστοβασίλεια 2017» που πραγματοποιήθηκαν  το βράδυ της Πέμπτης (10/08/2017) στο Μικρό Σουλόπουλο, παρουσία της συζύγου, των παιδιών και εγγονών του που συγκινησιακά φορτισμένοι παρέλαβαν τις τιμητικές πλακέτες από το Δήμαρχο Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκο και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αδελφοτήτων Καλαμά, Κων/νο Στεργίου. 

Αναρτήθηκε στις 11 Αύγουστος 2017 Περισσότερα »
Ο κόσμος και η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος «πλημμύρισαν» τον αρχαιολογικό χώρο Μεγ. Γαρδικίου στη συναυλία του Δήμου Ζίτσας

Το ολόγιομο Αυγουστιάτικο φεγγάρι γοήτευσε τους 3000 και πλέον κόσμου, όλων των ηλικιών, που το βράδυ της Τρίτης (08/08/2017) ανηφόρησαν στο λόφο «Καστρί» στον αρχαιολογικό χώρο  Πασσαρώνας για τη συναυλία που διοργάνωσαν η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων και ο Δήμος Ζίτσας. Τους συντρόφευσε δίνοντας τη δική του «χρωματική νότα» στο μουσικό ταξίδι που τους χάρισαν η Ελένη Δήμου, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Γιοκαρίνης και ο Γιάννης Μηλιώκας.

Αναρτήθηκε στις 09 Αύγουστος 2017 Περισσότερα »
Τιμήθηκε η αγρότισσα και ο πολύπλευρος ρόλος της στην Τ.Κ. Καλοχωρίου

Την καθιερωμένη «Γιορτή της Αγρότισσας» πραγματοποίησε  στην Τοπική Κοινότητα Καλοχωρίου ο Δήμος Ζίτσας το απόγευμα της Παρασκευής (04.08.2017).

Αναρτήθηκε στις 07 Αύγουστος 2017 Περισσότερα »
Επιστολή του Δημάρχου Ζίτσας προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για τη στήριξη των μικρών και μεσαίων αμπελοκαλλιεργητών

 Την ανησυχία του για το μέλλον των μικρών και μεσαίων αμπελοκαλλιεργητών της αμπελουργικής ζώνης Ζίτσας εκφράζει με επιστολή του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελο Αποστόλου ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος  και ζητά τη λήψη συγκεκριμένων μέτρων προκειμένου να στηριχθεί και ενισχυθεί ο κλάδος.

Αναρτήθηκε στις 04 Αύγουστος 2017 Περισσότερα »
Συναυλία για την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο στον αρχαιολογικό χώρο Μεγ. Γαρδικίου

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων και ο Δήμος Ζίτσας στο πλαίσιο του εορτασμού της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου διοργανώνουν συναυλία στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης Μ. Γαρδικίου, στο  λόφο «Καστρί» την Τρίτη (08/08/2017).

Αναρτήθηκε στις 04 Αύγουστος 2017 Περισσότερα »
Μελέτες για σημαντικά έργα ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο

Τις μελέτες δύο σημαντικών έργων που θα αναβαθμίσουν και θα εξασφαλίσουν στους πολίτες ποιοτικότερες συνθήκες ζωής ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Ζίτσας, μεταξύ άλλων, στη διάρκεια της συνεδρίασης που πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας (31/07/2017).

Αναρτήθηκε στις 01 Αύγουστος 2017 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

22,98° Υγρασία: 37% Άνεμος: 2,57 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα