Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δελτία Τύπου

Σακούλες για ανακυκλώσιμες συσκευασίες μοιράστηκαν στα νοικοκυριά του Δήμου Ζίτσας

Σακούλες για ανακυκλώσιμες συσκευασίες διανέμονται στα νοικοκυριά του Δήμου Ζίτσας με στόχο την ευαισθητοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών στην εναλλακτική διαχείριση των απορριμμάτων. 

Αναρτήθηκε στις 07 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »
Ημερίδα για τις Δυνατότητες και Προοπτικές των Ομάδων Παραγωγών στην Τ.Κ. Ζίτσας

Η αγωνία των αμπελοκαλλιεργητών για τη μείωση των καλλιεργήσιμων εκτάσεων λόγω της εφαρμογής των δασικών χαρτών αλλά και η διάθεσή τους να ενισχύσουν περισσότερο τους αμπελώνες τους με νέες φυτεύσεις διαφάνηκε στην ημερίδα που διοργάνωσαν....

Αναρτήθηκε στις 07 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »
Ημερίδα με θέμα: «Η συμβολή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στην Ολοκληρωμένη Ανάπτυξη του Δήμου Ζίτσας»

Το Σάββατο, 08 Ιουλίου 2017, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Μετσόβιο Κέντρο Διεπιστημονικής Έρευνας, Η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Δήμος Ζίτσας διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Η συμβολή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στην Ολοκληρωμένη Ανάπτυξη του Δήμου Ζίτσας». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου στην Τοπική Κοινότητα Ζίτσας, και θα ξεκινήσει στις 09:30.

Αναρτήθηκε στις 06 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »
«Ναι» από το Δημοτικό Συμβούλιο Ζίτσας στον ενεργειακό σχεδιασμό για τις δημοτικές υποδομές

Πρωτοπόρος αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά ο Δήμος Ζίτσας καθώς είναι ο μοναδικός Δήμος στην Ήπειρο που έχει προχωρήσει στην κατάρτιση του Ενεργειακού Σχεδιασμού για τις  δημοτικές υποδομές του, ο οποίος εγκρίθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου το απόγευμα της Τετάρτης (05/07/2017) με τις ψήφους των Δημοτικών Συμβούλων όλων των παρατάξεων πλην του επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης”  Δημ. Τζίμα που ψήφισε λευκό.

Αναρτήθηκε στις 06 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »
Παράσταση στις φυλακές Σταυρακίου από τη θεατρική ομάδα του Δήμου

Αναδεικνύοντας τον κοινωνικό του ρόλο  o Δήμος Ζίτσας οργάνωσε με τη θεατρική του ομάδα «Επί Σκηνής» μια ξεχωριστή παράσταση στο  Κατάστημα  Κράτησης Ιωαννίνων, στο Σταυράκι. 

Αναρτήθηκε στις 27 Ιούνιος 2017 Περισσότερα »
Νέο απορριμματοφόρο για την ανακύκλωση απέκτησε ο Δήμος

Με ένα καινούργιο απορριμματοφόρο όχημα,  δωρεά της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε (Ε.Ε.Α.Α),ενισχύει το στόλο οχημάτων αποκομιδής ο Δήμος Ζίτσας. Η δωρεά εντάσσεται στο πλαίσιο της σύμβασης συνεργασίας που έχει συνάψει ο Δήμος με την Εταιρεία Ανακύκλωσης με στόχο την ενίσχυση και προώθηση του προγράμματος ανακύκλωσης.

Αναρτήθηκε στις 26 Ιούνιος 2017 Περισσότερα »
Με ποδηλατοδρομία συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις που οργανώνει ο Δήμος το φετινό καλοκαίρι

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και με μεγάλη συμμετοχή  πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (19/06/2017) η ποδηλατοδρομία που οργάνωσε ο Δήμος Ζίτσας. Στόχος της διοργάνωσης που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που προγραμματίζει και διοργανώνει ο Δήμος τους καλοκαιρινούς μήνες, 

Αναρτήθηκε στις 20 Ιούνιος 2017 Περισσότερα »
Ο Δήμος Ζίτσας στις εκδηλώσεις μνήμης που πραγματοποίησε ο Δήμος Βοίου για τον Θεοχ. Τουρούντζια, συμμάρτυρα του Ρήγα Φεραίου

Εκδηλώσεις μνήμης για τα 219 χρόνια από την θανάτωση του Ρήγα Φεραίου και των συντρόφων του, που μαρτύρησαν στον Πύργο Νεμπόισα στο Βελιγράδι, στις 24 Ιουνίου 1798, πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο (17-18/06/2017)  στη Σιάτιστα, τόπο καταγωγής του Θεοχάρη Τουρούντζια συμμάρτυρα του Ρήγα.  

Αναρτήθηκε στις 19 Ιούνιος 2017 Περισσότερα »
Να λειτουργήσει και Τμήμα Πτηνοτροφίας- Κτηνοτροφίας στο Δ.Ι.Ε.Κ. ζητά ο Δήμος Ζίτσας

«Το σημερινό αποτέλεσμα δικαιώνει όλους όσοι στην έναρξη του εκπαιδευτικού έτους πιστέψαμε και στηρίξαμε το εγχείρημα να λειτουργήσουν τρία νέα Τμήματα που αφορούν στον πρωτογενή τομέα από το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. στην Τ.Κ. Πετσαλίου και μας δίνει δύναμη για να ζητήσουμε τη δημιουργία και Τμήματος Πτηνοτροφίας-Κτηνοτροφίας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος 

Αναρτήθηκε στις 12 Ιούνιος 2017 Περισσότερα »
Διευρύνεται η συνεργασία του Δήμου Ζίτσας με το Δήμο Σανκτ Λεόν-Ροτ

Το Δήμο Σανκτ Λεόν-Ροτ στην περιοχή της Χαϊδελβέργης της Γερμανίας επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Δήμου Ζίτσας με επικεφαλής το Δήμαρχο Μιχάλη Πλιάκο στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχουν αναπτύξει οι δύο Δήμοι από τον περασμένο Σεπτέμβριο με τη δωρεά από την πλευρά του Δήμου της Γερμανίας ενός πυροσβεστικού οχήματος.

Αναρτήθηκε στις 09 Ιούνιος 2017 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

13,98° Υγρασία: 67% Άνεμος: 1,03 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα