Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δελτία Τύπου

Ανοιχτή επιστολή του Δημάρχου Ζίτσας προς τον Πρωθυπουργό για τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας

Ανοιχτή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα απέστειλε ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος το πρωί της Δευτέρας(11/04/2016) στην οποία εκφράζει τις ενστάσεις  του για τον τρόπο υλοποίησης των προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας από το αρμόδιο Υπουργείο.

Αναρτήθηκε στις 11 Απρίλιος 2016 Περισσότερα »
Σύσκεψη στο Δημαρχείο με την αναπληρώτρια Υπουργό για τις εγκαταστάσεις της Παιδόπολης «Αγ. Ελένη»

Απόψεις και θέσεις που αφορούν στη δημιουργία Κέντρου Φιλοξενίας προσφύγων στην Παιδόπολη «Αγ.Ελένη» αντάλλαξαν στη διάρκεια σύσκεψης η Αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, οι Δήμαρχοι Ιωαννίνων και Ζίτσας κ.κ. Θωμάς Μπέγκας και Μιχάλης Πλιάκος, και οι Βουλευτές Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Μερόπη Τζούφη και Γιάννης Στέφος. 

Αναρτήθηκε στις 09 Απρίλιος 2016 Περισσότερα »
Μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελεούσας επισκέφθηκαν τις υπηρεσίες του Δήμου

Επίσκεψη στο Δημαρχείο πραγματοποίησαν μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελεούσας συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους κ.κ. Βασίλειο Βασιλείου και Σωκράτη Μυριούνη.

Αναρτήθηκε στις 07 Απρίλιος 2016 Περισσότερα »
Δηλώσεις Δημάρχου Ζίτσας για προσφυγικό και προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας

«Με φιρμάνια και τελεσίγραφα δεν μπορούμε να συμβάλουμε στη σωστή διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος» σχολίασε ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους με αφορμή την επιστολή που έλαβε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτριο Βίτσα στην οποία του ανακοίνωνε ότι «ζητάει τη συνεργασία του Δήμου καθώς προτίθενται, μετά την παραχώρηση του χώρου από το αρμόδιο Υπουργείο, να χρησιμοποιήσουν ως χώρο φιλοξενίας προσφύγων την Παιδόπολη «Αγία Ελένη», που βρίσκεται στην περιοχή του Δήμου».

Αναρτήθηκε στις 06 Απρίλιος 2016 Περισσότερα »
Προχωρά η αγορά μηχανήματος καταστροφέα κλαδοκόπου και ελκυστήρα

«Ανοίγει ο δρόμος» για την αγορά μηχανήματος καταστροφέα κλαδοκόπου και ελκυστήρα που έχει δρομολογήσει η Δημοτική Αρχή Ζίτσας μετά και την έγκριση που έλαβε η συγκεκριμένη απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο. 

Αναρτήθηκε στις 31 Μάρτιος 2016 Περισσότερα »
Διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του προγράμματος (ΤΕΒΑ FEAD)

Λάδι, φρούτα, λαχανικά και είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας μοιράζει στους ωφελούμενους του προγράμματος Τ.Ε.Β.Α. ο Δήμος Ζίτσας. Η διανομή ξεκίνησε χθες Τρίτη 29/03/2016 και ολοκληρώνεται  σήμερα Τετάρτη 30/03/2016.  

Αναρτήθηκε στις 29 Μάρτιος 2016 Περισσότερα »
Δενδροφύτευση στη Δ.Κ. Ελεούσας για την παγκόσμια ημέρα Δασοπονίας

Με δενδροφύτευση στο λόφο «Γορίτσα» της Δ.Κ. Ελεούσας γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας ο Δήμος Ζίτσας με τη συμμετοχή των μικρών μαθητών των εκπαιδευτηρίων «ΓΕΝΕΣΙΣ».

Αναρτήθηκε στις 21 Μάρτιος 2016 Περισσότερα »
Απινιδωτής και ενημερωτική εκδήλωση με τη συνεργασία της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας

Το ενδιαφέρον πλήθους κόσμου συγκέντρωσαν οι δράσεις για την προαγωγή Υγείας που οργάνωσε  ο Δήμος Ζίτσας και το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου σε συνεργασία με την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, γεγονός που έκανε τόσο το Δήμαρχο Μιχάλη Πλιάκο όσο και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας (Ε.Κ.Ε.) Στέφανο Φούσα να προαναγγείλουν τη συνέχιση της υπάρχουσας αγαστής συνεργασίας σε θέματα ενημέρωσης και πρόληψης ιατρικών παθήσεων. 

Αναρτήθηκε στις 21 Μάρτιος 2016 Περισσότερα »
Συγχαρητήρια Δημάρχου στους μαθητές του Γενικού Λυκείου Ελεούσας

Τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του Λυκείου Ελεούσας «Κωνσταντίνος Ασώπιος»,  που διακρίθηκαν και απέσπασαν σημαντικά βραβεία στο 5ο ΔιεθνέςΜαθητικό Συνέδριο Επιστήμης και Τεχνολογίας ACSTAC 2016 (5th Anatolia College Science & Technology Annual Conference), το οποίο διοργανώθηκε στην Θεσσαλονίκη, συγχαίρει με επιστολή του ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος.

Αναρτήθηκε στις 17 Μάρτιος 2016 Περισσότερα »
Τοποθέτηση απινιδωτή και ενημερωτική εκδήλωση με τη συνεργασία της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας

Δράσεις για την προαγωγή Υγείας των πολιτών οργανώνει ο Δήμος Ζίτσας και το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου σε συνεργασία με την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία. Στο πλαίσιο αυτών των δράσεων που ξεκίνησαν πέρυσι την Άνοιξη, το Σάββατο (19/03/2016) θα τοποθετηθεί εξωτερικός απινιδωτής στο Δημαρχείο στην Ελεούσα και θα ακολουθήσει εκδήλωση ενημέρωσης για την πρόληψη ιατρικών παθήσεων.

Αναρτήθηκε στις 17 Μάρτιος 2016 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

6,98° Υγρασία: 100% Άνεμος: 1,03 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα