Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δελτία Τύπου

Κούλουμα στα «Εικονίσματα»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Ζίτσας σε συνεργασία με πολιτιστικούς φορείς και εθελοντικές ομάδες πολιτών. Το εγχείρημα του Δήμου να καταστήσει  στις φετινές εκδηλώσεις κοινωνούς και συμμέτοχους τους πολιτιστικούς συλλόγους και τους εθελοντές είχε απτά αποτελέσματα καθώς όλες οι διοργανώσεις, από το «Το κυνήγι του χαμένου Θησαυρού» μέχρι τα πατροπαράδοτα Κούλουμα, αγκαλιάστηκαν από τον κόσμο και άφησαν θετικές εντυπώσεις σε συμμετέχοντες και διοργανωτές.   

Αναρτήθηκε στις 15 Μάρτιος 2016 Περισσότερα »
Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο ο Στρατηγικός Σχεδιασμός του Επιχειρησιακού Προγράμματος

«Εργαλείο» ανάπτυξης και προγραμματισμού χαρακτήρισε το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Ζίτσας για την περίοδο 2016-2019,  ο αντιδήμαρχος Διοικητικού Οικονομικού Δημήτρης Λάμπρου στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου το βράδυ της Τετάρτης (9/03/2016) όπου παρουσιάστηκε και εγκρίθηκε το Σχέδιο Στρατηγικού Σχεδιασμού (Α΄φάση).

Αναρτήθηκε στις 11 Μάρτιος 2016 Περισσότερα »
Αδιαπραγμάτευτους όρους στη ενδεχόμενη δημιουργία κέντρου φιλοξενίας προσφύγων θέτει το Δημοτικό Συμβούλιο

Δεσμεύσεις από την κυβέρνηση και συγκεκριμένους όρους τους οποίους δεν διαπραγματεύεται θέτει το Δημοτικό Συμβούλιο Ζίτσας για τη ενδεχόμενη δημιουργία κέντρου προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων στην περιοχή. 

Αναρτήθηκε στις 10 Μάρτιος 2016 Περισσότερα »
«Ναι» από το Δημοτικό Συμβούλιο στη σύναψη σύμβασης με το Πανεπιστήμιο για τον έλεγχο της ποιότητας των νερών στην τάφρο Λαψίστας και στον ποταμό Καλαμά

«Πράσινο φως» έδωσε το  Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ζίτσας στην πρόταση της Δημοτικής Αρχής να προχωρήσει σε ελέγχους της ποιότητας των νερών στη τάφρο Λαψίστας και τον ποταμό Καλαμά μέσω του Εργαστηρίου Υγιεινής  του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Στη συνεδρίασή του το βράδυ της Τετάρτης(09/03/2016) με ομόφωνη απόφαση το Σώμα ενέκρινε τη σύναψη προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου και  του Εργαστηρίου Υγιεινής και Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για τον έλεγχο ποιότητας του νερού στη τάφρο Λαψίστας και στον πο...

Αναρτήθηκε στις 10 Μάρτιος 2016 Περισσότερα »
Με το «κυνήγι του χαμένου Θησαυρού» ξεκίνησαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις

Με πολύ κέφι και διάθεση για παιχνίδι και διασκέδαση, από την πλευρά των συμμετεχόντων πραγματοποιήθηκε το «κυνήγι του χαμένου θησαυρού» που οργάνωσε ο Δήμος Ζίτσας με τη συνδρομή της ομάδας ενεργών πολιτών “Ychoice”  στο πλαίσιο των φετινών αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Αναρτήθηκε στις 09 Μάρτιος 2016 Περισσότερα »
Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Ζίτσας

Αποκριάτικες εκδηλώσεις διοργανώνει και φέτος ο Δήμος Ζίτσας με  «συμμάχους» τον εθελοντισμό και τη δημιουργικότητα. Οι εκδηλώσεις που ξεκινούν την ερχόμενη Κυριακή (6/03/2016) και κορυφώνονται την Καθαρά Δευτέρα (14/03/2016) διοργανώνονται σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς Συλλόγους των Τοπικών Κοινοτήτων και εθελοντικές ομάδες πολιτών.

Αναρτήθηκε στις 01 Μάρτιος 2016 Περισσότερα »
Ενημερωτική συνάντηση στο Δήμο Ζίτσας για τις αλλαγές στη νομοθεσία που διέπει τις νέες φυτεύσεις αμπελώνων

Ενημερωτική συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων με αντικείμενο τις αλλαγές στη νομοθεσία που διέπει τις νέες φυτεύσεις αμπελώνων συγκάλεσε ο Δήμος Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 24 Φεβρουάριος 2016 Περισσότερα »
Ο Δήμος Ζίτσας προωθεί ελέγχους στη τάφρο Λαψίστας και τον ποταμό Καλαμά μέσω του Εργαστηρίου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Να προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες από την πλευρά του Δήμου Ζίτσας ώστε να υπογραφεί σχετική σύμβαση με  το Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες αναλύσεις στην τάφρο Λαψίστας και στον ποταμό Καλαμά με στόχο να υπάρχουν στοιχεία για την ποιότητα του νερού  αποφάσισε το Συντονιστικό Όργανο του Δήμου, αρμόδιο για θέματα Περιβάλλοντος. Η συνεδρίαση του Συντονιστικού στο οποίο μετέχουν οι επικεφαλείς των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου  πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτ...

Αναρτήθηκε στις 23 Φεβρουάριος 2016 Περισσότερα »
Προγράμματα κατάρτισης αγροτών θα υλοποιηθούν στο Δήμο Ζίτσας σε συνεργασία με το Κ.Ε.Κ. Ιωαννίνων του Ο.Α.Ε.Δ.

Η προσπάθεια του Δήμου Ζίτσας να ενισχύσει τον αγροτικό κόσμο και να δώσει διέξοδο κυρίως σε άνεργους και αυτοαπασχολούμενους αγρότες με τη δυνατότητα ανάπτυξης εξειδικευμένων καλλιεργειών βρήκε ανταπόκριση από τη διοίκηση του Ο.Α.Ε.Δ. η οποία στην τελευταία της συνεδρίαση ενέκρινε την πρόταση που της είχε κατατεθεί  από το Γραφείο Υποστήριξης –Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής του Δήμου για την υλοποίηση εξειδικευμένων προγραμμάτων κατάρτισης σχετικά με την παραγωγή και πώληση τοπικών αγροτικών προϊόντων.

Αναρτήθηκε στις 22 Φεβρουάριος 2016 Περισσότερα »
Ακύρωση Ανοιχτού Ηλεκτρονικού Δημόσιου Διαγωνισμού

Οι ενδιαφερόμενοι προμηθευτές ενημερώνονται ότι με την υπ’ αρίθμ. 47/2016 Απόφαση της   Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ζίτσας ακυρώνεται ο υπ’ αριθμ.1104/27-01-2016 (ΦΕΚ 25/29-1-2016 Τ.Δ.Δ.Σ)  Ανοιχτός Ηλεκτρονικός Δημόσιος Διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου για την προμήθεια τροφίμων –γάλακτος για το Δήμο και τα Νομικά του πρόσωπα για το έτος 2016 .  

Αναρτήθηκε στις 19 Φεβρουάριος 2016 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

23,98° Υγρασία: 35% Άνεμος: 2,57 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα