Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Ανάθεση Παροχής της Υπηρεσίας: «Τεχνική Υποστήριξη Δήμου Ζίτσας» για την πράξη με τίτλο: «Αντικατάσταση Εσωτερικών Δικτύων Ύδρευσης Τ.Κ. Δ.Ε. Μολοσσών»

Ο Δήμος Ζίτσας ανακοινώνει ότι, στo πλαίσιο της ενταγμένης πράξης «Τεχνική Υποστήριξη Δήμου Ζίτσας» (Κωδικό MIS 380144) στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: «Τεχνική Υποστήριξη Εφαρμογής», προτίθεται να προχωρήσει στην ανάθεση της υπηρεσίας με αντικείμενο την ωρίμανση / διόρθωση / συμπλήρωση της Πράξης με τίτλο: «Αντικατάσταση Εσωτερικών Δικτύων Ύδρευσης Τ.Κ. Δ.Ε. Μολοσσών» στο Ε.Π. «Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας – Ηπείρου 2007 – 2013», προϋπολογισμού 24.600,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι διαθέτουν τα τυπικά προσόντα και μπορούν σύμφωνα με το Νόμο να παρέχουν την υπηρεσία, να καταθέσουν εντός δέκα πέντε ημερών την προσφορά τους στα γραφεία του Δήμου, Λ. Ελευθερίας & Ευκλείδη, Τ.Κ. 45445, Ελεούσα, Ιωάννινα, στο γραφείο του πρωτοκόλλου, τις εργάσιμες ώρες και ημέρες. Η σχετική πίστωση είναι εγγεγραμμένη στον προϋπολογισμό του Δήμου Ζίτσας και στον Κ.Α. 30-6162.002. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 26513 60228, 26510 061970, FAX επικοινωνίας 2651061971, αρμόδιος υπάλληλος για επικοινωνία κος Νικόλαος Γούσης.

Η ανάθεση της υπηρεσίας θα γίνει με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, με απόφαση Δημάρχου, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Αναρτήθηκε στις 21 Ιούνιος 2013

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα