Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

ΝΕΟ-Προμήθεια Υλικών Συντήρησης και επισκευής κτιρίων ηλεκτρολογικά - Προμήθεια Λαμπτήρων - Προμήθεια υλικών συντήρησης ΦΟΠ

Ο Δήμος Ζίτσας προκηρύσσει ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ Μειοδοτικό ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια Προμήθεια Υλικών Συντήρησης και επισκευής κτιρίων ηλεκτρολογικά - Προμήθεια Λαμπτήρων - Προμήθεια υλικών συντήρησης ΦΟΠ, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής του ενιαίου ενδεικτικού προϋπολογισμού, όπως περιγράφεται αναλυτικά στην Τεχνική Μελέτη 10/2018 του τμήματος Η/Μ Έργων και Συγκοινωνιών της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας & Περιβάλλοντος του Δήμου Ζίτσας.

Η προϋπολογισθείσα δαπάνη των υπό προμήθεια ειδών ανέρχεται στο ποσό των 55.000,00 €, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχιακό Κατάστημα Διεύθυνση: Λεωφόρος Πασσαρώνας 1, Ελεούσα, Ιωάννινα, Τ.Κ. 45 445, στις  06/06/2018 ημέρα Τετάρτη, ώρα 11:00 π.μ. (ώρα λήξης παραλαβής των προσφορών), ενώπιον της αρμόδιας για το διαγωνισμό επιτροπής.

Αναρτήθηκε στις 22 Μάιος 2018

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα