Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Eκμίσθωση δικαιώματος υλοτομίας και απολήψεως λήμματος ξυλείας συστάδων 4α και 4γ του δημοτικού δάσους Βασιλόπουλου

Ο Δήμος Ζίτσας ανακοινώνει ότι εκτίθεται σε φανερή πλειοδοτική και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση του δικαιώματος υλοτομίας και απολήψεως συνολικού λήμματος 2.525κ.μ. ξυλείας, (μετατρεπόμενο σε 2.020 τόνους καυσοξύλων),  των συστάδων  4α και 4γ του δημοτικού δάσους Βασιλόπουλου του Δήμου Ζίτσας.

Η  διάρκεια μίσθωσης ορίζεται σε ένα [1] έτος, από την υπογραφή της σύμβασης και της άδειας απολήψεως, η οποία πρέπει απαραίτητα να εκδοθεί με την ίδια ημερομηνία της υπογραφής της σύμβασης.

 

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στο Δημαρχείο του Δήμου Ζίτσας (Λ. Πασσαρώνος 1-Ελεούσα), στις  30 του μηνός Ιουλίου του έτους 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.00 π.μ. (λήξη κατάθεσης δικαιολογητικών για τη συμμετοχή στη δημοπρασία στις 10.30 π.μ.) ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής και μπορεί να συμμετάσχουν όλα τα φυσικά και νομικά πρόσωπα.

Αν η δημοπρασία δεν φέρει αποτέλεσμα, για οποιοδήποτε λόγο, θα επαναληφθεί στις 06 του μηνός Αυγούστου του έτους 2020, ημέρα Πέμπτη, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής.

 

Αναρτήθηκε στις 17 Ιούλιος 2020

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα