Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Εκμίσθωση υπ’ αρ.364 & 367 αγροτεμαχίων στη θέση «ΓΡΙΜΟΣ» της Κοινότητας Ελεούσας

Εκτίθεται σε φανερή, πλειοδοτική και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση των υπ’ αρ.364 και 367 αγροτεμαχίων-καλλιεργήσιμων εκτάσεων, εμβαδού 8.366 τ.μ., και εμβαδού 5.444τ.μ. αντίστοιχα, τα οποία βρίσκονται  στη θέση «ΓΡΙΜΟΣ» της Κοινότητας Ελεούσας  Δήμου Ζίτσας, με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς τα διακόσια εβδομήντα έξι ευρώ και είκοσι λεπτά [ 276,20 €] ετησίως ή 20,00€/στρέμμα και για χρονικό διάστημα τεσσάρων [4] ετών.

Η  δημοπρασία θα διεξαχθεί στο Δημαρχείο του Δήμου Ζίτσας, (Λεωφ. Πασσαρώνος 1-Ελεούσα), στις 15 Μαρτίου του έτους 2021, ημέρα Δευτέρα  και από ώρα 12.00 μ. έως 13.00μ.μ., ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διαγωνισμών και μπορεί να συμμετέχουν σε αυτήν οι δημότες μόνιμοι κάτοικοι της Κοινότητας Ελεούσας Δ.Ε. Πασσαρώνος του Δήμου Ζίτσας.

Αν η δημοπρασία δεν φέρει αποτέλεσμα, επαναλαμβάνεται και μπορεί να συμμετάσχουν σε αυτήν      δημότες του Δήμου Ζίτσας, στις 22 Μαρτίου του έτους 2021, ημέρα Δευτέρα, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

 

Αν και η επαναληπτική δημοπρασία δεν φέρει αποτέλεσμα, επαναλαμβάνεται και μπορεί  να συμμετέχει    σ’ αυτή οποιοσδήποτεστις 29 του μηνός Μαρτίου  του έτους 2021, ημέρα Δευτέρα , την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Αναρτήθηκε στις 02 Μάρτιος 2021

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα