Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δημοπρασία εκμίσθωσης δημοτικού ακινήτου(πρώην σχολικός κλήρος), αρδευόμενο στη θέση «ΜΠΟΥΚΑΡΙΑΤΣΑ» της Κοινότητας Ροδοτοπίου

Ο Δήμος Ζίτσας ανακοινώνει ότι εκτίθεται σε φανερή, πλειοδοτική και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου με αρ. τεμ. 75 Αναδασμού 1974-1975, (πρώην σχολικός κλήρος), αρδευόμενο, εμβαδού 18.063 τ.μ. και ΑΤΑΚ: 01072795820, το οποίο βρίσκεται στη θέση «ΜΠΟΥΚΑΡΙΑΤΣΑ» της Κοινότητας Ροδοτοπίου  Δήμου Ζίτσας, με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς: τριακόσια εξήντα ένα ευρώ και είκοσι λεπτά [ 361,20 €] ετησίως και για χρονικό διάστημα τεσσάρων [4] ετών.

 

Η  δημοπρασία θα διεξαχθεί στο Δημαρχείο του Δήμου Ζίτσας, (Λεωφ. Πασσαρώνος 1-Ελεούσα), στις  2 του μηνός Απριλίου του έτους 2021, ημέρα Παρασκευή και  μπορεί να συμμετέχουν σε αυτήν οι δημότες κάτοικοι της Κοινότητας Ροδοτοπίου Δ.Ε. Πασσαρώνος του Δήμου Ζίτσας.

Χρονικό διάστημα υποβολής δικαιολογητικών ορίζετια: από ώρα 9.00π.μ. έως  9.30μ.μ.

Ώρα έναρξης των προσφορών η 10.00π.μ. ενώπιον της Επιτροπής δημοπρασιών για το έτος 2021.

 

Αν η δημοπρασία δεν φέρει αποτέλεσμα, επαναλαμβάνεται και μπορεί να συμμετάσχουν σε αυτήν   δημότες του Δήμου Ζίτσας, στις 09 του μηνός Απριλίου του έτους 2021, ημέρα Παρασκευή, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

- Αν και η επαναληπτική δημοπρασία δεν φέρει αποτέλεσμα, επαναλαμβάνεται και μπορεί  να συμμετέχει    σ’ αυτή οποιοσδήποτεστις 16 του μηνός Απριλίου του έτους 2021, ημέρα Παρασκευή, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Αναρτήθηκε στις 23 Μάρτιος 2021

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα