Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Διακήρυξη δημοπρασίας εκμίσθωσης καλλιεργήσιμης αρδευόμενης έκτασης-αγροτεμαχίου , στη θέση «ΒΑΛΤΟΣ» Κοινότητας Ασφάκας

Ο Δήμος Ζίτσας ανακοινώνει ότι εκτίθεται σε φανερή πλειοδοτική και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση καλλιεργήσιμης αρδευόμενης έκτασης-αγροτεμαχίου με ATAK: 01019384969, στη θέση «ΒΑΛΤΟΣ» Κοινότητας Ασφάκας, Δ.Ε. Εκάλης, (αρ. αγροτεμαχίου 146), Έκταση: 12.714 τ.μ.,  με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς : διακόσια σαράντα ένα ευρώ και πενήντα επτά λεπτά [ 241,57 €] ετησίως και για χρονικό διάστημα τεσσάρων [4] ετών.

 

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στο Δημαρχείο του Δήμου Ζίτσας (Λεωφ. Πασσαρώνος 1-Ελεούσα), στις 05 του μηνός Απριλίου του έτους  2021, ημέρα Δευτέρα και από ώρα 10.00π. μ. έως 11.00π.μ., ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής και μπορούν να συμμετέχουν δημότες κάτοικοι της Κοινότητας Ασφάκας του Δήμου Ζίτσας .

Αν η δημοπρασία δεν φέρει αποτέλεσμα, θα επαναληφθεί στις 12 του μηνός Απριλίου του 2021 ημέρα Δευτέρα, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής, ανάμεσα σε όλους τους δημότες του Δήμου Ζίτσας , από ώρα 10.00π. μ. έως 11.00π.μ., στον ίδιο χώρο.

Αν και η δεύτερη δημοπρασία δε φέρει αποτέλεσμα η δημοπρασία θα επαναληφθεί την 19η του μηνός Απριλίου του έτους 2021, ημέρα Δευτέρα και μπορεί  να συμμετέχει σε αυτήν οποιοσδήποτε, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής από ώρα 10.00π. μ. έως 11.00π.μ., την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Αναρτήθηκε στις 26 Μάρτιος 2021

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα