Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δημοπρατήσεις - Διαγωνισμοί

Ασφαλτοστρώσεις οδών Τ.Κ. Λύγγου, Λοφίσκου, Βαγενητίου και Γραμμένου

Ο Δήμος Ζίτσας, διακηρύσσει την συνοπτική δημοπρασία επιλογής αναδόχου για την ανάθεση του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις οδών Τ.Κ. Λύγγου, Λοφίσκου, Βαγενητίου και Γραμμένου», με προϋπολογισμό 68.650,00 ΕΥΡΩ (με Φ.Π.Α.).

Αναρτήθηκε στις 14 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »
Εκμίσθωση δημοτικών ακινήτων - καλλιεργήσιμων εκτάσεων

Ο Δήμος Ζίτσας προκηρύσσει δημοπρασία πλειοδοτική, φανερή και προφορική για την εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου που περιγράφεται παρακάτω και καλούμε τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Αναρτήθηκε στις 28 Ιούνιος 2017 Περισσότερα »
Εκμίσθωση δημοτικών ακινήτων - καλλιεργήσιμων εκτάσεων

Ο Δήμος Ζίτσας ανακοινώνει ότι εκτίθεται σε φανερή πλειοδοτική και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση από κοινού των κάτωθι καλλιεργήσιμων εκτάσεων-αγροτεμαχίων:

Αναρτήθηκε στις 28 Ιούνιος 2017 Περισσότερα »
Προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπά υλικά γραφείου - εντύπων και υλικών μηχανογράφησης και πολλαπλών εκτυπώσεων

Ο Δήμαρχος ΖΙΤΣΑΣ Nομού Ιωαννίνων,Διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ Μειοδοτικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές αξιολόγησης διαγωνισμού. Και με κριτήριο κατακύρωσης η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή), όπως ορίζεται στα άρθρα 86 του Ν.4412/2016, για την «Προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπά υλικά γραφείου - εντύπων και υλικών μηχανογράφησης και πολλαπλώνεκτυπώσεων», για το έτος 2017, για τις ανάγκες του Δήμου Ζίτσας.Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της προμήθειας είναι 34.992,87 €, συ...

Αναρτήθηκε στις 23 Ιούνιος 2017 Περισσότερα »
Προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπά υλικά γραφείου - εντύπων και υλικών μηχανογράφησης και πολλαπλών εκτυπώσεων (ματαίωση διαγωνισμού)

(Ο Διαγωνισμός ματαιώθηκε 16/06/2017) Ο Δήμαρχος ΖΙΤΣΑΣ Nομού Ιωαννίνων, Διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ Μειοδοτικό Διαγωνισμό και με κριτήριο κατακύρωσης η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή), όπως ορίζεται στα άρθρα 86 του Ν.4412/2016, για την «Προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπά υλικά γραφείου - εντύπων και υλικών μηχανογράφησης και πολλαπλών εκτυπώσεων», για το έτος 2017, για τις ανάγκες του Δήμου Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 08 Ιούνιος 2017 Περισσότερα »
Προμήθεια Υλικών Συντήρησης και επισκευής κτιρίων ηλεκτρολογικά - Προμήθεια Λαμπτήρων - Προμήθεια υλικών συντήρησης ΦΟΠ

Ο Δήμαρχος ΖΙΤΣΑΣ νομού Ιωαννίνων διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ Μειοδοτικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή), όπως ορίζεται στα άρθρα 86 του Ν.4412/2016, για την «Προμήθεια Υλικών Συντήρησης και επισκευής κτιρίων ηλεκτρολογικά - Προμήθεια Λαμπτήρων - Προμήθεια υλικών συντήρησης ΦΟΠ», για τις ανάγκες του Δήμου Ζίτσας. Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της προμήθειας είναι  45.000,00  €, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.A....

Αναρτήθηκε στις 06 Ιούνιος 2017 Περισσότερα »
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΡΓΟΥ «Διαμόρφωση Κ.Χ. των Τ.Κ. Νεοχωρίου, Ζίτσας, Μεταμόρφωσης, Γρανίτσας και επισκευή δεξαμενών ύδρευσης στις Τ.Κ. Αναργύρων και Δελβινακόπουλου»

Ο Δήμος Ζίτσας, διακηρύσσει την συνοπτική δημοπρασία επιλογής αναδόχου για την ανάθεση του έργου: «Διαμόρφωση Κ.Χ. των Τ.Κ. Νεοχωρίου, Ζίτσας, Μεταμόρφωσης, Γρανίτσας και επισκευήδεξαμενών ύδρευσης στις Τ.Κ. Αναργύρων και Δελβινακόπουλου», με προϋπολογισμό 28.000,00ΕΥΡΩ (με Φ.Π.Α.).Ο προϋπολογισμός των δημοπρατούμενων εργασιών του έργου, με βάση τη μελέτη με αριθμό 16/2017από τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας & Περιβάλλοντος του Δήμου Ζίτσας, ανέρχεται στοποσό των 22.580,65 ΕΥΡΩ χωρίς Φ.Π.Α. (Δαπάνη Εργασιών, ΓΕ&ΟΕ, Απρόβλεπτα...

Αναρτήθηκε στις 22 Μάιος 2017 Περισσότερα »
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΡΓΟΥ : «Κατασκευή πλακοσκεπούς οχετού στη θέση ¨Βαρκό¨ της Τ.Κ. Βαγενητίου»

Ο Δήμος Ζίτσας, διακηρύσσει την συνοπτική δημοπρασία επιλογής αναδόχου για την ανάθεση τουέργου: «Κατασκευή πλακοσκεπούς οχετού στη θέση ¨Βαρκό¨ της Τ.Κ. Βαγενητίου»

Αναρτήθηκε στις 22 Μάιος 2017 Περισσότερα »
Επαναληπτική διακήρυξη δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου(καφενείου) στην Τ.Κ Πρωτόπαππα

Ο Δήμος Ζίτσας προκηρύσσει επαναληπτική δημοπρασία πλειοδοτική, φανερή και προφορική για την εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου (ισόγειου καφενείου) που περιγράφεται παρακάτω και καλούμε τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον. Το ακίνητο βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Τ.Κ. Πρωτόπαππας Δήμου Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 24 Απρίλιος 2017 Περισσότερα »
Προμήθεια “Mηχανήματος (ελκυστήρας) και ειδικού μηχανήματος καταστροφέα κλαδοκόπου”

Ο Δήμος Ζίτσας προκηρύσσει ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, για την προμήθεια “Mηχανήματος (ελκυστήρας) και ειδικού μηχανήματος καταστροφέα κλαδοκόπου”, με CPV: 16700000-2 & 16310000-1, συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 100.000,00 €, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. (24%), με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής του ενιαίου ενδεικτικού προϋπολογισμού, όπως περιγράφονται αναλυτικά στην Τεχνική Μελέτη 12/2017 της αρμόδιας Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας & Περιβάλλοντος του...

Αναρτήθηκε στις 19 Απρίλιος 2017 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

10,98° Υγρασία: 100% Άνεμος: 0,51 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα