Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δημοπρατήσεις - Διαγωνισμοί

Προμήθεια Λιπαντικών - Αντιψυκτικών

Ο Δήμαρχος ΖΙΤΣΑΣ νομού Ιωαννίνων, διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε Πρόχειρο Μειοδοτικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές σύμφωνα:Και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, για την «Προμήθεια Λιπαντικών - Αντιψυκτικών» Δήμου Ζίτσας.Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της προμήθειας είναι 32.155,31 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.A. 24%.Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται στο ποσό των 519,00 €, ίσο προς 2% του προϋπολογισμού χωρίς το Φ.Π.Α.

Αναρτήθηκε στις 16 Ιούνιος 2016 Περισσότερα »
Ασφάλιση των μηχανημάτων του δήμου

Ο  Αντιδήμαρχος του Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι το Γραφείο Υπηρεσιών-Προμηθειών του Δ. Ζίτσας προτίθεται να προβεί στην υπηρεσία “ασφάλισης των μηχανημάτων του δήμου” CPVS:66514110-0 υπηρεσίες ασφάλειας μηχανοκίνητων οχημάτων, για ένα έτος. Η εκτέλεση της εργασίας διέπεται από τις διατάξεις του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα (Ν. 3463/06) και του Π.Δ. 28/80 «Περί εκτελέσεως έργων και προμηθειών Ο.Τ.Α.». Συγκεκριμένα θα γίνει με Απευθείας ανάθεση και με κριτήριο ανάθεσης τη χαμηλότερη προσφορά για τις υπηρεσίες ασφάλισης των μεταφορικών μ...

Αναρτήθηκε στις 15 Ιούνιος 2016 Περισσότερα »
Ασφάλισης οχημάτων του δήμου

Ο  Aντιδήμαρχος του Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι το Γραφείο Υπηρεσιών-Προμηθειών του Δ. Ζίτσας προτίθεται να προβεί στην υπηρεσία «Ασφάλισης οχημάτων του δήμου» CPVS:66514110-0 υπηρεσίες ασφάλειας μηχανοκίνητων οχημάτων, για ένα έτος. Η εκτέλεση της εργασίας διέπεται από τις διατάξεις του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα (Ν. 3463/06) και του Π.Δ. 28/80 «Περί εκτελέσεως έργων και προμηθειών Ο.Τ.Α.». Συγκεκριμένα θα γίνει με Απευθείας ανάθεση και με κριτήριο ανάθεσης τη χαμηλότερη προσφορά για τις υπηρεσίες ασφάλισης των μεταφορικών μέσων πο...

Αναρτήθηκε στις 15 Ιούνιος 2016 Περισσότερα »
Συντήρηση γηπέδων Δήμου Ζίτσας

Ο Δήμαρχος Ζίτσας προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εργασία «Συντήρηση γηπέδων Δήμου Ζίτσας» προϋπολογισμού σαράντα πέντε χιλιάδες ευρώ (45.000,00€) με επιβάρυνση Φ.Π.Α. 24%, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΠΔ 28/1980 «Περί εκτελέσεως έργων και προμηθειών των ΟΤΑ» (παρ. 5 άρθρου 1 1)

Αναρτήθηκε στις 13 Ιούνιος 2016 Περισσότερα »
Προμήθεια πιεστικού συγκροτήματος

Ο Δήμαρχος Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι το Γραφείο Προμηθειών του Δ. Ζίτσας προτίθεται να προβεί στην προμήθεια και εξοπλισμό του νέου αντλιοστασίου στην Τ.Κ. Ζίτσας για την κάλυψη αναγκών ύδρευσης, πιεστικό συγκρότημα, με απευθείας ανάθεση, συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 5.970,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

Αναρτήθηκε στις 09 Ιούνιος 2016 Περισσότερα »
Αποκατάσταση αγροτικών δρόμων Δ.Ε. Εκάλης Δήμου Ζίτσας

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ   του έργου:  «Αποκατάσταση αγροτικών δρόμων Δ.Ε. Εκάλης Δήμου Ζίτσας»   1.      Ο Δήμος Ζίτσας, διακηρύσσει τη με ανοικτή δημοπρασία επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου: «Αποκατάσταση αγροτικών δρόμων Δ.Ε. Εκάλης Δήμου Ζίτσας», με προϋπολογισμό 36.000,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.). Το έργο στο σύνολό του ανήκει στην Κατηγορία Οδοποιίας με Προϋπολογισμό 29.087,15€ (Δαπάνη Εργασιών, ΓΕ&ΟΕ και Απρόβλεπτα). Ο προϋπολογισμός του έργου, με βάση την αριθ. 18/2016 Μελέτη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσίών, Πολεοδ...

Αναρτήθηκε στις 03 Ιούνιος 2016 Περισσότερα »
Συντήρηση Δημοτικού Σχολείου Τ.Κ. Καρίτσας

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ   του έργου:  «Συντήρηση Δημοτικού Σχολείου Τ.Κ. Καρίτσας»   1.    Ο Δήμος Ζίτσας, διακηρύσσει τη με ανοικτή δημοπρασία επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου: «Συντήρηση Δημοτικού Σχολείου Τ.Κ. Καρίτσας», με προϋπολογισμό 50.000,00 ΕΥΡΩ (με Φ.Π.Α.). Το έργο στο σύνολό του ανήκει στην Κατηγορία Οικοδομικών με Προϋπολογισμό 40.594,60€ (Δαπάνη Εργασιών, ΓΕ&ΟΕ και Απρόβλεπτα). Ο προϋπολογισμός των δημοπρατούμενων εργασιών του έργου, με βάση τη μελέτη με αριθμό θεώρησης 12/2016 από τη Δ/νση Τεχνικώ...

Αναρτήθηκε στις 03 Ιούνιος 2016 Περισσότερα »
Εκπόνηση της μελέτης: Διαχειριστική Μελέτη Δημοτικού Δάσους Τ.Κ. Βασιλόπουλου

Ο Δήμος Ζίτσας προκηρύσσει δημόσιο διαγωνισμό με ανοικτή διαδικασία με σκοπό την επιλογή αναδόχου για την εκπόνηση της μελέτης: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΑΣΟΥΣ Τ.Κ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ προεκτιμώμενης αμοιβής 9.689,55 € (πλέον Φ.Π.Α. 23%) που θα διεξαχθεί σύμφωνα με το Ν. 3316/2005 και τα εκτελεστικά του διατάγματα και αποφάσεις και καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να υποβάλει προσφορά σύμφωνα με τους όρους της σχετικής προκήρυξης.

Αναρτήθηκε στις 25 Μάιος 2016 Περισσότερα »
Επαναληπτικός Μειοδοτικός Διαγωνισμός " Προμήθεια πλάκες πεζοδρομίου και κράσπεδα για Δ.Ε Πασσαρώνος» Δήμου Ζίτσας"

Ο Δήμαρχος ΖΙΤΣΑΣ νομού Ιωαννίνων, Διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε Πρόχειρο Επαναληπτικό Μειοδοτικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές σύμφωνα: α) Με τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ (Υπ. Αποφ. 11389/93) β) Τις διατάξεις του Ν.3463/2006 γ)Με τις διατάξεις του Ν.4281/2014 «Μέτρα στήριξης και ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, οργανωτικά θέματα Υπουργείου Οικονομικών και άλλες διατάξεις». δ)Την αριθ.259/2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου έγκρισης διενέργειας προμήθειας ε)Της υπ’ αριθμ.26/2016 Απόφασης της Οικονομικής  Επιτροπής για την έγ...

Αναρτήθηκε στις 24 Μάιος 2016 Περισσότερα »
Προμήθεια τροφίμων –γάλακτος για το Δήμο και τα Νομικά του πρόσωπα για το έτος 2016

O Δήμαρχος Ζίτσας διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε Ανοιχτό Ηλεκτρονικό Δημόσιο Επαναληπτικό Διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου για την προμήθεια τροφίμων –γάλακτος για το Δήμο και τα Νομικά του πρόσωπα για το έτος 2016. Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των  17.169,34€ συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος Φ.Π.Α. (13%) και κριτήριο ανάθεσης είναι η χαμηλότερη τιμή και το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης.

Αναρτήθηκε στις 20 Μάιος 2016 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

9,98° Υγρασία: 76% Άνεμος: 2,06 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα