Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δημοπρατήσεις - Διαγωνισμοί

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκτέλεση των εργασιών που περιλαμβάνονται στην Τεχνική Περιγραφή με τίτλο «Αντικατάσταση κουφωμάτων στο παλαιό κοινοτικό κατάστημα Τ.Κ. Δεσποτικού»

Δεδομένης της ανάγκης σύναψης σύμβασης για την εκτέλεση των εργασιών που περιλαμβάνονται στηνΤεχνική Περιγραφή με τίτλο «Αντικατάσταση κουφωμάτων στο παλαιό κοινοτικό κατάστημα Τ.Κ. Δεσποτικού»προϋπολογισμού 2.430,00€ με Φ.Π.Α. και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσης, με την διαδικασία τηςαπευθείας ανάθεσης, να καταθέσετε τις σφραγισμένες προσφορές σας, έως την Δευτέρα 11/04/2016 και ώρα12:00π.μ. στο Πρωτόκολλο του Δήμου Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 08 Απρίλιος 2016 Περισσότερα »
Καθαρισμό και απολύμανση δεξαμενών ύδρευσης καθώς και σε οφυοαπώθηση-μυοκτονία του περιβάλλοντα χώρου των δεξαμενών.

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι ο Δήμος Ζίτσας  θα προβεί σε καθαρισμό και απολύμανση δεξαμενών ύδρευσης καθώς και σε οφυοαπώθηση-μυοκτονία του περιβάλλοντα χώρου των δεξαμενών. Παρακαλούμε όπως καταθέσετε τις προσφορές σας, στο Πρωτόκολλο του Δήμου έως 11 Aπριλίου 2016 και ώρα 13.00. Ο προϋπολογισμός των ανωτέρω εργασιών εκτιμάται στα 20.000,00 € με Φ.Π.Α. Οι εργασίες θα εκτελεσθούν με την άμεση συνεργασία των προέδρων των Τ.Κ. και την υπόδειξη δεξαμενών-Υδρομαστεύσεων. Με την ορθή εκτέλεση εργασιών οι εργασίες θα παραληφθούν από τ...

Αναρτήθηκε στις 08 Απρίλιος 2016 Περισσότερα »
Συλλογή και Mεταφορά Στερεών Αποβλήτων των Δ.Ε. Ευρυμενών – Ζίτσας Μολοσσών & ΒΙ.ΠΕ και Ανακυκλώσιμων Υλικών του Δήμου Ζίτσας

Ο Δήμαρχος Ζίτσας διακηρύσσει Ηλεκτρονικό Ανοικτό Δημόσιο Διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά για τις υπηρεσίες αποκομιδής των απορριμμάτων Δ.Ε. του Δήμου Ζίτσας, την εφαρμογή προγράμματος ανακύκλωσης και την πλύση κάδων σύμφωνα με το ΠΔ 28/80, και τον Ν.3463/2006, με τίτλο: «Συλλογή και Mεταφορά Στερεών Αποβλήτων των Δ.Ε. Ευρυμενών – Ζίτσας Μολοσσών & ΒΙ.ΠΕ και Ανακυκλώσιμων Υλικών του Δήμου Ζίτσας», για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της παραπάνω εργασίας ...

Αναρτήθηκε στις 06 Απρίλιος 2016 Περισσότερα »
Καθαρισμό και απολύμανση δεξαμενών ύδρευσης

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι ο Δήμος Ζίτσας  θα προβεί σε καθαρισμό και απολύμανση δεξαμενών ύδρευσης καθώς και σε οφυοαπώθηση-μυοκτονία του περιβάλλοντα χώρου των δεξαμενών. Παρακαλούμε όπως καταθέσετε τις προσφορές σας, στο Πρωτόκολλο του Δήμου έως 11 Μαρτίου 2016 και ώρα 13.00. Ο προϋπολογισμός των ανωτέρω εργασιών εκτιμάται στα 20.000,00 € με Φ.Π.Α.

Αναρτήθηκε στις 06 Απρίλιος 2016 Περισσότερα »
Εκσυγχρονισμός και αναβάθμιση του εξοπλισμού παιδικών χαρών του Δήμου Ζίτσας

Ο Δήμαρχος Ζίτσας διακηρύσσει ότι: προκηρύσσει Ηλεκτρονικό Ανοικτό Δημόσιο Διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ (Υπ΄.Απόθ.11389/93) με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή, για το έργο προμήθειας :«ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ» σύμφωνα με τα πρότυπα ασφαλείας με συνολικό προϋπολογισμό ύψους 200.000,00 € με το Φ.Π.Α.

Αναρτήθηκε στις 01 Απρίλιος 2016 Περισσότερα »
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Ο Δήμαρχος του Δήμου Ζίτσας Ν.Ιωαννίνων ανακοινώνει ότι:Εκτίθεται σε πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση Δημοτικής έκτασης εξακοσίων είκοσι πέντε (625) τετρ. μέτρων, εκτός ορίων του οικισμού Τ.Κ. Βουνοπλαγιάς, η οποία προσφέρεται για εγκατάσταση σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας, με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς εκατόν σαράντα ευρώ και εξήντα τρία λεπτά (140,63 €) ετησίως και για χρονικό διάστημα δώδεκα [12] ετών.

Αναρτήθηκε στις 01 Απρίλιος 2016 Περισσότερα »
Δημοπρασία έργου: «Ασφαλτοστρώσεις εντός Οικισμού Ασφάκας Δ.Ε. Εκάλης Δήμου Ζίτσας»

Ο Δήμος Ζίτσας, διακηρύσσει τη με ανοικτή δημοπρασία επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις εντός οικισμού Ασφάκας Δ.Ε. Εκάλης Δήμου Ζίτσας», με προϋπολογισμό 60.000,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.). Το έργο στο σύνολό του ανήκει στην Κατηγορία Οδοποιίας με Προϋπολογισμό 48.413,25€ (Δαπάνη Εργασιών, ΓΕ&ΟΕ και Απρόβλεπτα).

Αναρτήθηκε στις 30 Μάρτιος 2016 Περισσότερα »
Διακήρυξη Πρόχειρου διαγωνισμού για την εργασία «Συντήρηση γηπέδων δήμου Ζίτσας»

Ο Δήμαρχος Ζίτσας κ. Πλιάκος Μιχαήλ, προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με το σύστημα ενιαίου ποσοστού έκπτωσης επί τις εκατό σε ακέραιες μονάδες στον προϋπολογισμό της μελέτης, για την ανάδειξη μειοδότη για την εκτέλεση της εργασίας: «Συντήρηση γηπέδων δήμου Ζίτσας», προϋπολογισμού 45.000,00 ευρώ με το ΦΠΑ.

Αναρτήθηκε στις 17 Μάρτιος 2016 Περισσότερα »
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ «Προμήθεια σκυροδέματος»

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ                                                                 Ο Δήμαρχος ΖΙΤΣΑΣ νομού Ιωαννίνων, Διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε Πρόχειρο Επαναληπτικό Μειοδοτικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές σύμφωνα: α) Με τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ (Υπ. Αποφ. 11389/93)         β) Τις διατάξεις του Ν.3463/2006 γ) Με τις διατάξεις του Ν.4281/2014 «Μέτρα στήριξης και ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, οργανωτικά θέματα Υπουργείου Οικονομικών και άλλες διατάξεις». δ)Την αριθ.259/2015 απόφαση του Δημ...

Αναρτήθηκε στις 17 Μάρτιος 2016 Περισσότερα »
Προμήθεια κάδων απορριμμάτων για το Δήμο Ζίτσας

Ο Δήμαρχος Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι το Γραφείο Προμηθειών του Δ. Ζίτσας προτίθεται να προβεί στην προμήθεια κάδων απορριμμάτων για το Δήμο Ζίτσας (15τμχ μεταλλικούς και 10τμχ πλαστικούς ανακύκλωσης), με απευθείας ανάθεση, συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 7.200,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

Αναρτήθηκε στις 08 Μάρτιος 2016 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

7,98° Υγρασία: 93% Άνεμος: 1,03 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα