Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 28-06-22

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου προσκαλεί σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 65 και 67 του Ν. 3852/2010, όπως αυτά τροποποιήθηκαν ή συμπληρώθηκαν μεταγενέστερα, λαμβάνοντας υπόψη την ΚΥΑ 34692/14-6-2022 (ΦΕΚ 3004/14-6-2022), σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου που βρίσκεται στο παλαιό Δημαρχείο Δ.Ε. Πασσαρώνος,  επί της οδού Λασκαρίνας 3α στην Ελεούσα, την 28-06-2022 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 για ενημέρωση, συζήτηση και λήψη σχετικών αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης που ακολουθεί.

 

  •   Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Πλιάκος Μιχαήλ.

  1.-Περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων εντός των ορίων του Δήμου Ζίτσας και μεταφορά τους σε εγκεκριμένο σύστημα συλλογής οχημάτων τέλους Ζωής (ΟΤΚΖ)”

  2.-Εξέταση αιτήσεως κ. Ντασταμάνη Ιωάννη για παράταση του χρόνου υλοτομίας της συστάδας 4α του Δημοτικού δάσους Κοινότητας Βασιλόπουλου.

 

  • Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Λάμπρου Δημήτριος  

  3.-Αναμόρφωση προϋπολογισμού και τροποποίηση τεχνικού προγράμματος έτους 2022.

  4.-Κατανομή πίστωσης η οποία προέρχεται από επιχορήγηση του Υπουργείου Εσωτερικών για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολικών μονάδων του Δήμου.  

  5.-Κατανομή αδιάθετων πιστώσεων ΣΑΤΑ

  6.-Έγκριση πρωτοκόλλου καταστροφής αντικειμένων του Δήμου, που δεν έχουν καμία αξία.

  7.-Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 385/2019 Α.Δ.Σ. όπως αυτή συμπληρώθηκε και ισχύει σήμερα, η οποία αφορά την καταβολή αποζημίωσης στα μέλη του δημοτικού συμβουλίου για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις του (καθορισμός δικαιούχων Δημοτικών Συμβούλων και καθορισμός ύψους αποζημίωσης).

  8.-Εκτέλεση συγκοινωνιακού έργου με επιδότηση εισιτηρίου υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων για τις μετακινήσεις επιβατών του Δήμου Ζίτσας.

  9.-Εκμίσθωση δημοτικής έκτασης - αγροτεμαχίου στη θέση ²Λιανή² Κοινότητας Ροδοτοπίου.

 10.-Εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου –καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος- Κοινότητας Βλαχάτανου.

 11.-Εξέταση αιτήσεως κ. Γιάννου Θεόδωρου του Γεωργίου για παράταση της σύμβασης μίσθωσης δημοτικού ακινήτου (Καφενείο) Κοινότητας Αγ.Ιωάννη Δήμου Ζίτσας.

 12.-Εξέταση αιτήσεως κ. Πρεμέτη Κωνσταντίνου του Χρήστου για παράταση της σύμβασης μίσθωσης δημοτικού ακινήτου (Καφενείο) Κοινότητας Ζαλόγγου Δήμου Ζίτσας.

 13.-Καταβολή αποζημίωσης  στον  Πρόεδρο του  Διοικητικού Συμβουλίου  της   Κοινωφελούς   Επιχείρησης, για τις υπηρεσίες που παρέχει στην επιχείρηση, καθώς  και  καταβολή  αποζημίωσης  στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την συμμετοχή τους  στις συνεδριάσεις  του.

 14.-Εξέταση αιτήσεως Εκπολιτιστικού Συλλόγου Λιθινιωτών Ηπείρου για δωρεάν παραχώρηση χρήσης Δημοτικού ακινήτου, στην Κοινότητα Λιθίνου.

 

  • Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κα. Γεωργούλη Γιαννούλα  

 15.-Έγκριση πραγματοποίησης εκδηλώσεων.

  • Εισηγητής: Πρόεδρος Ν.Π.Ι.Δ. Δήμου κ. Βότσικας Αλκιβιάδης

 16.-Καθορισμός  τροφείων  στα  ΚΔΑΠ της ΚΕ.ΔΗ.ΖΙ.: «Ανεμόμυλος» Δ.Κ. Ελεούσας  και Τ.Κ. Κληματιάς για τα έτη 2022-2023.

 17.-Καθορισμός τροφείων στον Βρεφικό Σταθμό  «Ηλιαχτίδα»  στην  Δ.Κ. Ελεούσας – Βρεφονηπιακό  Σταθμό Τ.Κ. Μεταμόρφωσης και  Παιδικό Σταθμό  Κληματιάς  για  τα  έτη 2022-2023».

Αναρτήθηκε στις 24 Ιούνιος 2022

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα