Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Εξέταση αιτήσεως της κας Ροζαλίας Χόιμπου, για διευθέτηση εκκρεμοτήτων και λύση σύμβασης μίσθωσης Δημοτικού ακινήτου στην Τ.Κ. Μεγάλου Γαρδικίου

Αρ. Απόφασης
192/2015

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε:

1. Την λύση της μίσθωσης του Δημοτικού ακινήτου και συγκεκριμένα του παλαιού Δημοτικού Σχολείου του Μεγ. Γαρδικίου το οποίο είχε μισθώσει η κα Χόϊμπου Ροζαλία του Δημητρίου, για να λειτουργήσει σε αυτό, καινοτόμος επιχείρηση παλιών επίπλων και επαναχρησιμοποιούμενων αντικειμένων παράλληλα με παραδοσιακό καφενείο, με καταληκτική ημερομηνία λύσης την 30/6/2015.  

2. Την διαγραφή των, από την καταληκτική ημερομηνία και μετά, βεβαιωμένων μισθωμάτων ήτοι από 1/7/2015 έως και 31/12/2015 που αφορούν μισθώματα του 3ου και 4ου τριμήνου του 2015 τα οποία ανέρχονται στο ποσό των 1.444,62€

3. Την επαναφορά του θέματος σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ζίτσας, όσον αφορά την πιθανή επαναδημοπράτηση του ακινήτου.

Όσον αφορά την αναπροσαρμογή του μισθώματος αυτή αποτελεί  συμβατική υποχρέωση της μισθώτριας, σύμφωνα με τους όρους της τροποποίησης του αρχικού συμφωνητικού εκμίσθωσης του ακινήτου.

Η μισθώτρια κατά των ανωτέρω αποσπασμάτων χρηματικών καταλόγων μπορεί να κάνει προσφυγή μέσα σε (60) εξήντα ημέρες από την ημέρα που παρέλαβε τα αποσπάσματα χρηματικών καταλόγων ενώπιον του Διοικητικού   Πρωτοδικείου βάσει του νόμου 505/1976 ή με το ίδιο δικόγραφο να ζητήσει συμβιβασμό από την επιτροπή επίλυσης φορολογικών διαφορών, βάσει του άρθρου 7 παράγραφος 8  του Ν.2307/95 καταθέτοντας αυτή στο γραφείο προσόδων του Δήμου, αφού καταβληθεί το 40% του βεβαιωθέντος ποσού σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 27 του ν. 1828/89.

Ως εκ τούτου δεν υφίσταται από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ζίτσας θέμα για την διαγραφή της οφειλής πέραν του χρόνου της αρχικής μίσθωσης, ήτοι μετά την 1/3/2014 ούτε και αναδρομική τροποποίηση του άρθρου 2 της με αρ. πρωτ. 11766/13-10-2010 τροποποιητικής σύμβασης μίσθωσης όσον αφορά την  αναπροσαρμογή και μείωση του συμβατικού μισθώματος, λόγω πλήρους αδυναμίας εκπλήρωσης των συμβατικών της υποχρεώσεων.

Αναρτήθηκε στις 13 Ιούλιος 2015

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα