Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Ε.Π.Ζ., η οποία θα πραγματοποιηθεί διά περιφοράς, την 24η Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00 μ.μ.

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Ε.Π.Ζ., η οποία θα πραγματοποιηθεί διά περιφοράς, την 24η Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00 μ.μ. για ενημέρωση, συζήτηση και λήψη σχετικών αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης που ακολουθεί :

 

  1.-Κοπή δέντρων στις Κοινότητες Ελεούσας, Ζωοδόχου και Κάτω Λαψίστας και Μεταμόρφωσης.

  2.-Διατύπωση γνώμης για την έγκριση εισόδου – εξόδου στο υπ’ αριθμ. 618 αγροτεμάχιο της διανομής «Ζέλοβας» Βουνοπλαγιάς, έτους 1929, στην Κοινότητα Βουνοπλαγιάς, επί αγροτικής οδού, φερόμενου ιδιοκτήτη «PAMVOTIS TRAVEL IKE».

  3.-Διατύπωση γνώμης για την έγκριση εισόδου – εξόδου στο υπ’ αριθμ. 238 αγροτεμάχιο διανομής αναδασμού Ροδοτοπίου, έτους 1974-1975, στην Κ. Ροδοτοπίου, επί αγροτικής οδού, φερόμενου ιδιοκτήτη «ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΠΕΛΛΟΥ».

  4.-Γνωμοδότηση επί της με αρ. πρωτ. 6852/17-05-2021 αίτησης της κυρίας Σπυριδούλας Μπέρκου, που αφορά πρόσβαση στην ιδιοκτησία της διά μέσου δημοτικής έκτασης, στην Κοινότητα Κληματιάς, Δ.Ε. Πασσαρώνος, Δήμου Ζίτσας της Π.Ε. Ιωαννίνων

 

Αναρτήθηκε στις 20 Σεπτέμβριος 2021

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα