Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Τ.Κ. ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΚΑΙ Τ.Κ. ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ

Ο Δήμος Ζίτσας, διακηρύσσει την με ανοιχτή διαδικασία μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) για την επιλογή αναδόχου για την ανάθεση του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Τ.Κ. ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΚΑΙ Τ.Κ. ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ», με προϋπολογισμό 102.500,00 ΕΥΡΩ (με Φ.Π.Α.).

  1. Ο προϋπολογισμός των δημοπρατούμενων εργασιών του έργου, με βάση τη μελέτη με αριθμό 26/2018 του Δήμου Ζίτσας, ανέρχεται στο ποσό των 82.661,29 ΕΥΡΩ χωρίς Φ.Π.Α. (Δαπάνη Εργασιών, ΓΕ&ΟΕ, Απρόβλεπτα).
  2. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού συμπεριλαμβανομένου του Τυποποιημένου Εντύπου Υπεύθυνης Δήλωσης (Τ.Ε.Υ.Δ.) στον χώρο «ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί» της πύλης «www.promitheus.gov.gr» στο Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ καθώς και από την ιστοσελίδα του Δήμου Ζίτσας «www.zitsa.gov.gr».

         Πληροφορίες στα τηλ.: 26533 60040, Fax: 26510 62794, αρμόδιοι υπάλληλοι για επικοινωνία: Στάθης Σταύρος.

  1. Οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς  μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά, μέσω της Διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ, σε ηλεκτρονικό φάκελο του υποσυστήματος, την προσφορά τους και απαιτείται να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή.
  2. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών στο σύστημα: 21/09/2018 και ώρα 10:00 π.μ.
  3. Η Ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις: 28/09/2018 και ώρα 10:00 π.μ στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Δ. Ζίτσας, Λεωφ. Πασσαρώνος 1, Ελεούσα, Ιωάννινα.
  4. Το κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή) και το σύστημα υποβολής προσφορών είναι με επί μέρους ποσοστό έκπτωσης σύμφωνα με τα άρθρου 95 παρ. 2 (α) του Ν.4412/2016.
  5. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ή ενώσεις αυτών που δραστηριοποιούνται σε δημόσια έργα των  κατηγοριών: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ και που είναι εγκατεστημένα σε:

α) σε κράτος-μέλος της Ένωσης,

β) σε κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.),

γ) σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, προσκομίζοντας τις δηλώσεις και πιστοποιητικά που περιγράφονται στο Παράρτημα ΧΙ του Προσαρτήματος Α του Ν.4412/2016.

δ) σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ΄ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων, προσκομίζοντας τις δηλώσεις και πιστοποιητικά που περιγράφονται στο Παράρτημα ΧΙ του Προσαρτήματος Α του Ν.4412/2016.

Ειδικά για φυσικά ή νομικά πρόσωπα που είναι εγκατεστημένα στην Ελλάδα ή ενώσεις αυτών, δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα εγγεγραμμένα στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων (Μ.Ε.Ε.Π.) που τηρείται στη Γ.Γ.Δ.Ε. του ΥΠ.Υ.ΜΕ.ΔΙ. για έργα κατηγορίας ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ εργασιών και εφόσον ανήκουν στην: Α1 τάξη και άνω.

Ο Οικονομικός φορέας συμμετέχει είτε μεμονωμένα είτε ως μέλος ένωσης.

Οι ενώσεις οικονομικών φορέων συμμετέχουν υπό τους όρους των παρ. 2, 3 και 4 του άρθρου 19 και των  παρ. 1 (ε) και 3 (β)του άρθρου 76  του ν. 4412/2016.

Δεν απαιτείται από τις εν λόγω ενώσεις να περιβληθούν συγκεκριμένη νομική μορφή για την υποβολή προσφοράς.

  1. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση από τους συμμετέχοντες οικονομικούς  φορείς, εγγυητικής επιστολής συμμετοχής, που ανέρχεται στο ποσό των 1.653,23€.
  2. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι έξι (6) μήνες από την ημερομηνία υποβολής των προσφορών.
    1. Το έργο χρηματοδοτείται από Πιστώσεις του Δήμου Ζίτσας. Εγγεγραμμένη πίστωση στον προϋπολογισμό του Δήμου Κ.Α.: 30-7326.803.
    2. Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε διακόσιες δέκα (210) ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.
    3. Προκαταβολή δεν θα χορηγηθεί.
    4. Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ζίτσας.
Αναρτήθηκε στις 30 Αύγουστος 2018

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα