Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Διαβάστε τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Αποκατάσταση Βλαβών, αντλιοστασίου Τ.Κ Πολυδώρου

Ο δήμαρχος του Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι το Γραφείο Υπηρεσιών-Προμηθειών του Δήμου Ζίτσας προτίθεται να προβεί στην υπηρεσία «Αποκατάσταση Βλαβών,  αντλιοστασίου Τ.Κ Πολυδώρου»

Αναρτήθηκε στις 17 Σεπτέμβριος 2015 Περισσότερα »
Συντήρηση και αποκατάσταση κοινοχρήστων χώρων ΤΚ Δήμου Ζίτσας διαμορφώσεις γαιών-Αρση καταπτώσεων.

O δήμαρχος του Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι το Γραφείο Υπηρεσιών-Προμηθειών του Δ. Ζίτσας προτίθεται να προβεί στην υπηρεσία «Συντήρησης και αποκατάσταση κοινοχρήστων χώρων ΤΚ Δήμου Ζίτσας διαμορφώσεις γαιών-Αρση καταπτώσεων» ( CPV: 45233220-7)

Αναρτήθηκε στις 17 Σεπτέμβριος 2015 Περισσότερα »
Κατασκευή φρεατίων στην κεντρική πλατεία της Τ.Κ. Κληματιάς

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκτέλεση των εργασιών που περιλαμβάνονται στην Τεχνική Περιγραφή με τίτλο «Κατασκευή φρεατίων στην κεντρική πλατεία της Τ.Κ. Κληματιάς» προϋπολογισμού 7.200,00€ με Φ.Π.Α.

Αναρτήθηκε στις 27 Ιούλιος 2015 Περισσότερα »
Επεμβάσεις στους παιδικούς σταθμούς της Δ.Κ. Ελεούσας & των Τ.Κ. Ζίτσας, Βουνοπλαγιάς & Ροδοτοπίου

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκτέλεση των εργασιών που περιλαμβάνονται στην υπ’ αριθ. 3/2015 Μελέτη με τίτλο «Επεμβάσεις στους παιδικούς σταθμούς της Δ.Κ. Ελεούσας & των Τ.Κ. Ζίτσας, Βουνοπλαγιάς & Ροδοτοπίου» προϋπολογισμού 10.000,00€ με Φ.Π.Α.

Αναρτήθηκε στις 27 Ιούλιος 2015 Περισσότερα »
Αποκατάσταση αγροτικών δρόμων Δ.Ε. Ζίτσας Δήμου Ζίτσας

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκτέλεση των εργασιών που περιλαμβάνονται στην υπ’ αριθ. 8/2015 Μελέτη με τίτλο «Αποκατάσταση αγροτικών δρόμων Δ.Ε. Ζίτσας Δήμου Ζίτσας» προϋπολογισμού 10.000,00€ με Φ.Π.Α.

Αναρτήθηκε στις 27 Ιούλιος 2015 Περισσότερα »
Ανακατασκευή wc στο νεκροταφείο της Τ.Κ. Κληματιάς και διαμόρφωση της περίφραξης

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκτέλεση των εργασιών που περιλαμβάνονται στην Τεχνική Περιγραφή με τίτλο «Ανακατασκευή wc στο νεκροταφείο της Τ.Κ. Κληματιάς και διαμόρφωση της περίφραξης» προϋπολογισμού 7.200,00€ με Φ.Π.Α.

Αναρτήθηκε στις 27 Ιούλιος 2015 Περισσότερα »
Διακήρυξη Πλειοδοτικής Δημοπρασίας για την παραχώρηση της χρήσης του χώρου της εμποροπανήγυρης 2015 του Δήμου Ζίτσας που προορίζεται για την εγκατάσταση και λειτουργία ψυχαγωγικών μέσων (ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ)

Ο Δήμος Ζίτσας διακηρύσσει ότι την 31/07/2015 ημέρα Παρασκευή και ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού και στα γραφεία του Δημοτικού Καταστήματος (Έλεούσα), θα διεξαχθεί φανερή προφορική πλειοδοτική διαδικασία με την ανάδειξη αναδόχου του έργου «ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ 2015 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ (ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ)» με τιμή εκκίνησης € 40.000,00. Προς ενημέρωση και διευκόλυνση των ενδιαφερομένων, το αναλυτικό τεύχος των όρων της διακήρυξης έχει αναρτηθεί στην ...

Αναρτήθηκε στις 24 Ιούλιος 2015 Περισσότερα »
Ασφαλτόστρωση Αγροτικού Δρόμου εντός Αναδασμού Λαψίστας

Ο Δήμος Ζίτσας, διακηρύσσει με ανοικτή δημοπρασία επιλογή αναδόχου την κατασκευή του έργου: «Ασφαλτόστρωση Αγροτικού Δρόμου εντός Αναδασμού Λαψίστας», με προϋπολογισμό 170.000,00 ΕΥΡΩ (με Φ.Π.Α.). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού (Διακήρυξη, Συγγραφή Υποχρεώσεων κ.λ.π) στο αρμόδιο γραφείο του Δήμου Ζίτσας στη διεύθυνση (Ταχ. Δ/νση: Ελευθερίας και Ευκλείδη, Ελεούσα) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, μέχρι και την Πέμπτη 25/06/2015. Για την παραλαβή των τευχών οι ενδιαφερόμενοι καταβάλλουν τη δαπάνη...

Αναρτήθηκε στις 12 Ιούνιος 2015 Περισσότερα »
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Ο Δήμαρχος ΖΙΤΣΑΣ Προκηρύσσει: 1. Πρόχειρο  Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή σε ευρώ, για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ Δήμου ΖΙΤΣΑΣ», προϋπολογισμού 40.000,00 €, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%.

Αναρτήθηκε στις 22 Ιούλιος 2014 Περισσότερα »
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Εκτίθεται σε πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση  δημοτικής έκτασης 500 τ.μ. για κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις στην Τ.Κ. Πετσαλίου, με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς: 10,00 € (δέκα  ευρώ) ετησίως για ολόκληρο το ακίνητο και για χρονικό διάστημα δέκα [10] ετών, από την υπογραφή της σύμβασης, με δυνατότητα παράτασης άλλα δέκα [10] έτη, κατόπιν σχετικής αιτήσεως του μισθωτή, εφόσον εξακολουθεί να υφίσταται η κτηνοτροφική εκμετάλλευση. Σε περίπτωση δε παύσης αυτής, για οποιοδήποτε λόγο, η δημοτική έκταση θα επανέλθει στο δήμο κ...

Αναρτήθηκε στις 11 Ιούλιος 2014 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

8,98° Υγρασία: 100% Άνεμος: 1,54 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα